Oltáskárosultak – 1.rész

Lőrincz Istvánné Paula, Szendrődi Katalin és Dr. Tamasi József

2022.05.23

www.nexustv.hu


 

Kedves Nézőink! Kedves Barátaink!

Történelmi jelentőségű változások korát éljük!

Előfizetéseddel nemcsak exkluzív információkhoz és egyedülálló tartalmakhoz juthatsz hozzá, hanem a NEXUS Tv küldetését is támogatod.

 


A LELEPLEZETT IGAZSÁG TRIANONRÓL
2022. június 04. 19:00 óra

Több mint 100 év elteltével lelepleződött végre a trianoni békediktátum és a Magyarország felosztása mögötti összeesküvés!

CSERÉLJETEK EGYMÁSSAL NÉVJEGYET!

Az esemény egyben kiváló lehetőséget biztosít az egyes települések hasonló értékrendet valló magyar lakóinak az egymással való megismerkedésre és a helyi közösségépítésre, ezért azt javasoljuk, hogy a rendezvényt a helyi szervezők a 19:00-i vetítési időpontnál korábbi kezdettel hirdessék meg, hogy a jelenlévőknek legyen idejük egy kis ismerkedésre. Az eseményen résztvevőknek pedig azt javasoljuk, hogy „ne csak nézzenek, mint a moziban”, hanem mutatkozzanak be egymásnak, beszélgessenek, maradjanak kapcsolatban egymással a filmvetítés után is, barátkozzanak össze, mert egyedül gyengék vagyunk, ha azonban erős helyi magyar közösségeket építünk ki, és ezekből létrehozzuk a közösségek hálózatát, az egyes településeken túlmutató, közös céljainkat is meg tudjuk valósítani.

„100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” – ITT AZ IDEJE ÁTÍRNI A TÖRTÉNELEMKÖNYVEKET ÉS KÖVETELNI A JÓVÁTÉTELT!

A „100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” DVD megvásárolható itt!