❤️ 🇭🇺❤️

Április 7-8-án Dobogókőn jártam, a Nexus Klub-Közösségek Hálózata Másik Magyarország c. rendezvényén. Dobogókőn, ahol a Földanya szíve dobog. Nagypéntekre, a pilisi tájra fehér hófátyol borult, jelképezve a közelgő húsvéti testi-lelki megtisztulást, megújulást.

Nem tagadom az esemény alatt az én szívem is meg-megdobbant, több okból is. Hogy melyek ezek?

Először is azért, mert az áprilisi hideg téli időjárás ellenére is ennyi ember eljött és tele volt a NEXUS SÁTOR mindkét nap!!! Eljött azért, hogy átéljen egy másfél napos képzést, mely a szabad lelkű, (másként) gondolkodó, tudatos és cselekvő embereknek szólt. Igen, Kedves Klubtársak ez egy tanfolyamnak minősült- hisz másfél nap gazdag tudásanyagát vihettük haza, mely a világ veszélyeinek valós feltárását- amelyen a Nexus Tv szakadatlan dolgozik- és az azokra adható megoldási alternatívákat is felsorakoztatja. Miért is?

MERT JOGUNK VAN AZ IGAZSÁGHOZ!!!

Megdobbant a szívem, ugyanis ennyi nagy tudású, neves, nívós előadó nem sűrűn hallható országunkban, egy rendezvényen, hasonló témavezetéssel.

Megdobbant a szívem, mert megannyi lelkesen csillogó szempárral találkozhatott a tekintetem, hisz tudom, hogy aki eljött egy jobb és élhetőbb világot szeretne a családjának, unokáinak és hajlandó tenni is érte: egy igazi közösségi élményben lehetett részem.

Megdobbant a szívem, akkor is, amikor 2 nappal a rendezvény előtt kértek fel, hogy vegyek részt, az előadások felkonferálásában. No én lelkes amatőrként megtettem ezt, a “mély vízben” azért ha a lámpalázam érzékelhető volt, kérem nézzétek el nekem. Nem minden nap beszélek ennyi ember előtt.

És megdobbant a szívem akkor is, amikor egy-egy előadó olyan gondolatot adott át, mely érzelmileg is megérintett.

Bízom benne, hogy, aki ott volt mind tudásban, mind pedig élményekben gazdagodott és Vukics Ferenc házi feladatát komolyan veszi: haza érve béküljön ki haragosaival, családjával, őrizze meg a békét otthonában. Legyen hálás az életéért, az emberekért, akik körül veszik és szeretik, mert csak így építhetünk boldog jövőt. Együtt, mert együtt könnyebb!

Hálás vagyok, hogy ennek az élménynek részese lehettem és köszönöm mindenki munkáját, aki részt vett, aki hozzájárult a rendezvény sikeréhez: a szervezőknek, az önkéntes segítőknek, a helyszínt biztosító házigazdának, a kitűnő előadóknak és nektek, akik eljöttetek, örülök, hogy találkozhattam veletek. Vigyétek hírét annak, amit hallottatok és terjesszétek a tudást, a szellemiséget, hogy minél több embernek felnyíljon a szeme! Ha tudjátok támogassátok a TV és Klub működését, gyertek el a csoporttalálkozókra, rendezvényekre hogy építsük a jövő közösségeit!

Kérlek benneteket, akik ott voltatok, írjatok néhány mondatot, kinek milyen személyes élményben volt része???

Szeretettel és baráti öleléssel: Pető Mónika