Prezentáció:

Dr. Drábik János Közösségi finanszírozással készülő dokumentumfilmjei

Kérjük, lehetőségei szerint, Ön is és az Ön által képviselt szervezet/közösség járuljon hozzá pénzbeli támogatással ennek a nemes célkitűzésnek a megvalósulásához.

Támogatás – Trianon film

A banki utalás elvégzéséhez kövesse az alábbi útmutatót

Felelős kiadó: Juhász János Zoltán NFT/25737/2020

Címzett bank: MagNet Bank Számla szám: 16200223-10074747-0000 0000

S.W.I.F.T. BIC: HBWEHUHB

IBAN szám: HU61 1620 0223 1007 4747 0000 0000

A közlemény sorába kérjük írja be: HÁBORÚ EURÓPA ELLEN Film támogatása

Köszönjük, hogy adományával támogatja a film megvalósulását.

 

Kedves Barátaim, ügyünk Pártolói!

Nehéz időket élünk régóta, s Ti, akik látjátok azt is, hogy a színfalak mögött mi, miért történik, tudjátok, hogy a vihart hozó, életveszélyes felhők még csak gyülekeznek.

Mikor csap le a kultúrát, szabad, emberi világot elpusztítani készülő orkán – csak sejteni lehet. Az erőviszonyok alapján bármilyen lehetetlennek is tűnik, bármennyire is reménytelen a vihar szítóival szembeni ellenállás, küzdelem, az igazságot felismerő és képviselő ember az utolsó lélegzetig küzd. Kell, hogy küzdjön a szabad, emberi világ fennmaradásáért. Isten, a Haza, és a Jövő Nemzedéke iránti szent kötelesség ez.

Ajánlom becses figyelmetekbe és kérem pártoló, segítő támogatásotokat, hogy a „100 évvel Trianon után” című alkotás után barátaimmal együtt elkészíthessük a „Háború Európa ellen” és a „Civilizációk Harca” munkacímeket viselő dokumentumfilmeket. Ezek a filmek már nem pusztán a világhatalom ellenünk, nemzetünk ellen elkövetett merényletének valós háttereit tárják fel, hanem folyamatában, a kezdetek óta napjainkig, lépésről lépésre követi, magyarázza, bizonyítja a történések eddigi, valós mozgatórugóit és előre vetíti a ránk váró, ellenünk, az egyetemes emberi világ ellen készülő, sötét erők tervét.

Kérlek Benneteket, álljatok mellénk, mögénk, hogy éppúgy, mint a „100 évvel Trianon után” című film elkészítésénél, ezek az alkotások is közösségi összefogással mutassák fel a gondolkodó világnak és egyben a világot uraló háttér hatalomnak, hogy még talán – Isten segítségével – nincs vége a küzdelemnek, még talán – ha összefogunk – megmenthető az emberi létezés két, Istentől kapott alapvető attribútuma: a kreatív, önálló Gondolkodás, valamint az egyéni és közösségi Szabadság. Baráti üdvözlettel:

Dr. Drábik János”