Az a „rossz hírű” kender, latinul Cannabis! Folytatjuk a beszélgetést. Sorozatunk korábbi részeiben hallhattunk a CBD (cannabidiol –  egy természetes vegyület)) olajról. https://nexustv.hu/video/h-arckepek-orvosi-velemeny-a-cbd-olajrol/  Dr.
Karácsony Ferenc, holisztikus szemléletű orvos-természetgyógyász, a következő részben beszélt a szervezet működéséről, a belső egyensúly fontosságáról, a betegségekről.
https://nexustv.hu/video/az-endokannabionid-rendszer-dr-karacsony-ferenc/
A legutóbbi beszélgetésben pedig az önmegfigyelés-, a testi-lelki-szellemi egyensúly fontosságáról volt szó.
https://nexustv.hu/video/a-kannabinoid-medicina-vilaga-az-onmegfigyeles-szempontjai-dr-karacsony-ferenc/
A mai adás témája pedig a placebo hatás vs. farmakon medicina. Juhász J. Zoltán a NEXUS TV budapesti stúdiójában faggatja a szakértőt. Mi is az a farmakon? Gyógyszer- méreg-bűnbak? Az orvostudomány működése napjainkban. Hogyan, kiért, miért „működik” az orvoslás?  Van-e szerepe a zenének a gyógyításban, gyógyulásban? Válasszunk és hallgassunk zenét tudatosan! Dr. Masaru Emoto munkássága: Mit üzen a víz? a víz rejtett bölcsessége. A természet titkai, amiket nem reklámoznak. Miért titkolják? „Me dica ment” és „Me dikament”? ORVosság vagy GYÓGY-SZER? A természet patikája vagy orv-osságos bolt tisztességtelen haszonnal? Ön dönt! Hallgasson minket továbbra is, lásson, gondolkodjon velünk! Jogunk van az igazsághoz!
www.nexustv.hu