A globalisták most az emberi megsemmisítés “gyilkos szakaszába” lépnek, elhagyva minden korábbi stratégiájukat, hogy megpróbálják elrejteni valódi szándékaikat. Most nyíltan arról beszélnek, hogy elvágják az energiát az emberiségtől, éheztetik az embereket az élelmiszerellátás zavaraival, visszaállítják a globális valutákat, hogy szegénységbe taszítsák az emberiséget, és vakcinák és halálos gyógyszerek használatával elérjék az elnéptelenedést. Vannak olyan támadási vektorok, amelyeket jelenleg használnak az emberi faj ellen a Földön:
– Mesterséges éhínség és tömeges éhezés
– A villamos energiát, fűtést és üzemanyagot biztosító energiainfrastruktúra szándékos lebontása
– A biológiai fegyverek több hulláma, amelyeket arra terveztek, hogy öljenek
– Globális oltási megbízások, hogy az engedelmes tömegeket lassú hatású eutanáziainjekciókra kényszerítsék
– Bolygóméretű időjárás-szabályozás a bioszféra összeomlásához és globális terméskieséshez.
– A világ adósságalapú valutáinak szándékos összeomlása, hogy globális szegénységet okozzon.
– A globális konfliktusok világháborúvá fokozódása Oroszország és Kína részvételével.
– A globális ellátási lánc irányított lerombolása, hogy gazdasági összeomlást okozzon.
– A termékenység elpusztítása a műanyag vegyszerek, a rovarirtó szerek, a hormonzavarók, az LMBT ápolás és a transzneműség révén.

Mind a kilencet 2022-2025-ben agresszívan felgyorsítják.

A gyilkos fázis aktiválódott. (Valójában komolyan a covid-19-cel kezdődött.)
A nemzeti vezetők minden döntése – különösen a WEF-nek elkötelezettek, mint Trudeau, Biden és az európai vezetők – arra irányul, hogy mostantól 2025 végéig a lehető legtöbb emberi áldozatot hozza.
A globalisták már most is azon az úton haladnak, hogy 2030 előtt 1-2 milliárd ember haljon meg, csak a covid elleni vakcinának köszönhetően.
Az éhínség, a gazdasági összeomlás, a polgárháborúk, a biológiai terrorizmus, a nukleáris támadások és a hálózati leállás forgatókönyvei mellett 2-4 milliárd halottról beszélhetünk.

Úgy tűnik, hogy ez az eredmény – a jelenlegi emberi populáció 25%-50%-ának kiirtása az elkövetkező években – már “be van építve”, és nem lehet visszafordítani. A vakcinák halálos injekcióit például már több mint ötmilliárd embernek adták be.

A műtrágyahiány, a terméskiesés és az élelmiszer-protekcionizmus/nacionalizmus miatt a mesterséges éhezés és élelmiszerhiány már megvalósult. India például a rizsexport betiltásának küszöbén áll – ez a politika katasztrofális globális vészhelyzetet okozna az élelmiszerhiányban és éhínségben. (Forrás: Bloomberg.com)

A valutaadósság összeomlása szintén elkerülhetetlen valóság. Az elmúlt három évben a nyugati nemzetekben végbement szüntelen, szinte felfoghatatlan pénznyomtatással már messze túl vagyunk azon a ponton, ahonnan már nincs visszaút, ami ezeknek a nemzeteknek a pénzügyi fizetőképességét illeti. Az USA, az EU és Japán valutája a közeljövőben füstbe fog menni, és ezek a nemzetek és régiók gazdasági zűrzavarba kerülnek.

A helyzet az, hogy ha a nemzeti vezetők valóban a gazdasági fenntarthatóság és a józanság fenntartására törekednének, akkor a legrosszabb esetek elkerülhetők vagy csökkenthetők lennének. De nem akarják elkerülni a katasztrófát… inkább súlyosbítani akarják.

Az USA, Kanada, az Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Olaszország, Japán, Ausztrália, Új-Zéland és más nemzetek vezetői mind globalista bábok, akik emberellenes, civilizációellenes globalistáktól kapnak parancsokat, akik elkötelezettek a Föld bolygó emberi civilizációjának teljes elpusztítása mellett.

További részletek a mai podcastban itt: Brighteon.com/51c96280-63ff-4068-96bc-0bf6658bbe50

Forrás: Citizens News