ZoomBoom – Állati virusokkal mérgeznek, avagy milyen a jó biológiai fegyver? – 2.rész

Dr. Szilák Lászlóval beszélget Juhász J. Zoltán

2022.05.28.

www.nexustv.hu

 

Kedves Nézőink! Kedves Barátaink!

Történelmi jelentőségű változások korát éljük!

Előfizetéseddel nemcsak exkluzív információkhoz és egyedülálló tartalmakhoz juthatsz hozzá, hanem a NEXUS Tv küldetését is támogatod.

 


A LELEPLEZETT IGAZSÁG TRIANONRÓL
2022. június 04. 19:00 óra

Több mint 100 év elteltével lelepleződött végre a trianoni békediktátum és a Magyarország felosztása mögötti összeesküvés!

CSERÉLJETEK EGYMÁSSAL NÉVJEGYET!

Az esemény egyben kiváló lehetőséget biztosít az egyes települések hasonló értékrendet valló magyar lakóinak az egymással való megismerkedésre és a helyi közösségépítésre, ezért azt javasoljuk, hogy a rendezvényt a helyi szervezők a 19:00-i vetítési időpontnál korábbi kezdettel hirdessék meg, hogy a jelenlévőknek legyen idejük egy kis ismerkedésre. Az eseményen résztvevőknek pedig azt javasoljuk, hogy „ne csak nézzenek, mint a moziban”, hanem mutatkozzanak be egymásnak, beszélgessenek, maradjanak kapcsolatban egymással a filmvetítés után is, barátkozzanak össze, mert egyedül gyengék vagyunk, ha azonban erős helyi magyar közösségeket építünk ki, és ezekből létrehozzuk a közösségek hálózatát, az egyes településeken túlmutató, közös céljainkat is meg tudjuk valósítani.

„100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” – ITT AZ IDEJE ÁTÍRNI A TÖRTÉNELEMKÖNYVEKET ÉS KÖVETELNI A JÓVÁTÉTELT!