Trianon 2022 – Kovács-Nemes László felhívása

2022.05.04

„100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” – ITT AZ IDEJE ÁTÍRNI A TÖRTÉNELEMKÖNYVEKET ÉS KÖVETELNI A JÓVÁTÉTELT!
Több mint 100 év elteltével lelepleződött végre a trianoni békediktátum és a Magyarország felosztása mögötti összeesküvés!
Dr. Drábik Jánosnak, az Országos Trianon Társaság elnökének a trianoni békeszerződéssel kapcsolatos, a történettudomány és a közvélemény számára eddig ismeretlen, megdöbbentő kutatási eredményei és az általa feltárt, eddig eltitkolt bizonyítékok alapján egy nagyszabású dokumentumfilm készült, „100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” címmel.
A filmet az alkotók a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulóján szerették volna bemutatni a széles nagyközönségnek, a járványügyi korlátozó intézkedések azonban megakadályozták ezt.
De ami késik, nem múlik!
Annak érdekében, hogy tudja meg végre a magyarság, kik voltak a valódi felelősök a trianoni országcsonkításért, a magyarság 1/3-ának idegen uralom alá kerüléséért, a békediktátum aláírásának 102. évfordulójára, 2022. június 4-ére egy összmagyar filmvetítési eseményt szervezünk.
Várjuk azon magyar emberek jelentkezését szerte a világból, akik szívesen megszerveznék a lakóhelyükön élő magyaroknak a „100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” című, leleplező dokumentumfilm levetítését!
CSERÉLJETEK EGYMÁSSAL NÉVJEGYET!
Az esemény egyben kiváló lehetőséget biztosít az egyes települések hasonló értékrendet valló magyar lakóinak az egymással való megismerkedésre és a helyi közösségépítésre, ezért azt javasoljuk, hogy a rendezvényt a helyi szervezők a 19:00-i vetítési időpontnál korábbi kezdettel hirdessék meg, hogy a jelenlévőknek legyen idejük egy kis ismerkedésre. Az eseményen résztvevőknek pedig azt javasoljuk, hogy „ne csak nézzenek, mint a moziban”, hanem mutatkozzanak be egymásnak, beszélgessenek, maradjanak kapcsolatban egymással a filmvetítés után is, barátkozzanak össze, mert egyedül gyengék vagyunk, ha azonban erős helyi magyar közösségeket építünk ki, és ezekből létrehozzuk a közösségek hálózatát, az egyes településeken túlmutató, közös céljainkat is meg tudjuk valósítani.