Juhász J. Zoltán vendége Dr. Szilák László egyetemi docens, habilitált doktor. Tudományos folyóiratokban angol nyelven jelennek meg cikkei, tanulmányai.

A NEXUS TV nézői már jól ismerik őt, hiszen rendszeres vendége stúdiónknak. Idén augusztusban a MOGY rendezvényén tartott előadást a NEXUS TV sátrában vírusok, egészséges immunrendszer, biofegyverek témában. https://nexustv.hu/video/mogy-2022-virusok-egeszseges-immunrendszer-biofegyverek/

A 2019-es év végén történt események óta sok idő eltelt, sok minden történt. Már vannak látható, érzékelhető eredmények, vannak tapasztalatok. Van kézzelfogható statisztika! Ezek az adatok egyértelműen igazolják, hogy a vakcina bevezetése, közismert arcokkal annak plakáton való reklámozása, erőltetése népellenes bűncselekménynek is mondható. A kórházakra előírt, kötelezően alkalmazandó protokoll vajon kiknek az érdekeit képviselte? A fősodratú média miért titkolta és titkolja még ma is azokat a tudományos vizsgálati eredményeket, elismert orvosok tanulmányait, melyek óva intették az embereket? Kik és hol vannak a bűnősök, ki és mikor fogja elszámoltatni őket? Ez a történet még nem ért véget! Meddig hagyjuk, hogy megvezessenek minket? „ Mit érdemel az a bűnös, akinek záloga a kezünkben van?