“Nehéz időket élünk régóta, s Ti, akik látjátok azt is, hogy a színfalak mögött mi, miért történik, tudjátok, hogy a vihart hozó, életveszélyes felhők még csak gyülekeznek. Mikor csap le a kultúrát, szabad, emberi világot elpusztítani készülő orkán – csak sejteni lehet. Az erőviszonyok alapján bármilyen lehetetlennek is tűnik, bármennyire is reménytelen a vihar szítóival szembeni ellenállás, küzdelem, az igazságot felismerő és képviselő ember az utolsó lélegzetig küzd. Kell, hogy küzdjön a szabad, emberi világ fennmaradásáért. Isten, a Haza, és a Jövő Nemzedéke iránti szent kötelesség ez.” K.N.L.

Trianonfilm támogatás: https://trianonfilm.com/

Ghis, Mado – Perszonokrácia füzetek:  https://www.ezvankiado.hu/perszonokracia/

A Nexus TV egy önálló, független médiafelület.

Kérjük, amennyiben értékesnek találja felvételeinket, lehetősége szerint támogassa Ön is tevékenységünket. A NEXUS TV műsorai reklámmentesek, így nem szerez bevételt a nézettségből, támogatásával a további munkánkat segíti! Köszönjük!

Kedvezményezett: NEXUS TV Független Média Korlátolt Felelősségű Társaság

Cégjegyzéskszám: 01-09393131

Adószám: 23361571-2-42

Székhely: 1211 Bp., Posztógyár u. 8.

Számlavezető bank: OTP BANK Számlaszám: 11742520-21108842

IBAN-szám: HU63117425202110884200000000

S.W.I.F.T. /BIC-kód: OTPVHUHB https://nexustv.hu/

Váltson előfizetői csomagot a NEXUS Klub közösségbe: https://nexustv.hu/index.php/dijcsoma...

Előfizetéseddel nemcsak egyedülálló tartalmakhoz juthatsz hozzá, hanem a NEXUS Klub küldetését is támogatod. A NEXUS KLUB egy országhatárokon túlnyúló, magyar közösségi média felület, melynek segítségével kisközösségek hálózata épülhet fel, kapcsolódhat össze a valódi térben és szervezheti meg magát a közösségek által meghatározott célok elérésére. https://nexusklub.hu/