A majomhimlő a COVID oltás által az immunrendszerben okozott károk elfedése, ami övsömört, autoimmun hólyagosodást és herpeszfertőzést eredményez.

Nem találja furcsának, hogy 50 év alatt a majomhimlő néhány afrikai országon kívül nem igazán terjedt el, de aztán a Covid-19 állítólagos megjelenését követő két éven belül a majomhimlő hirtelen minden nyugati országban megjelenik, és a közegészségügyi hatóságok, a mainstream média és az Egészségügyi Világszervezet felfújja?

Ha nem találja furcsának, akkor ezt ne olvassa el, mert lemaradhat a BBC News legújabb, 18 órakor kezdődő epizódjáról. De ha igen, akkor talán meglepődik, talán nem, ha megtudja, hogy a bizonyítékok arra utalnak, hogy az állítólagos majomhimlő-járvány valójában a Covid-19 oltási program eredménye lehet.

Hogyan?

Nos, valami köze van a herpeszhez, az övsömörhöz, az autoimmun hólyagos betegséghez és ahhoz, hogy a Covid-19 oltás nagymértékben károsítja a természetes immunrendszert.

Itt egy térkép, amely azokat az országokat mutatja, ahol 2022 május közepe óta “megerősített” majomhimlős eseteket jelentettek az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO)

Csak vicceltem. A fenti kép valójában egy térkép, amely a Pfizer vakcina fő forgalmazási helyeit mutatja.

Itt a tényleges térkép, amely azokat az országokat mutatja, ahol 2022. május közepe óta “megerősített” majomhimlős eseteket jelentettek az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO)

Itt van a két térkép együtt.

Néhány országtól eltekintve igazából nincs különbség, és minden olyan ország, amely 2022 májusa óta jelentett állítólagos majomhimlős eseteket, ahol a betegség még nem volt endémiás, olyan ország, amely a Pfizer Covid-19 injekcióját is forgalmazta.

Nos, ez persze lehet, hogy csak egy újabb véletlen egybeesés a 2020 eleje óta bekövetkezett “véletlenek” hosszú sorában. De sajnos a bizonyítékok mást sugallnak.

Az emberi majomhimlőt először 1970-ben azonosították embernél a Kongói Demokratikus Köztársaságban egy 9 éves fiúnál. Azóta 11 afrikai országból jelentettek emberi majomhimlős eseteket. Csak 2003-ban jegyezték fel az első majomhimlő-járványt Afrikán kívül, mégpedig az Egyesült Államokban.

Egy 1988-ban közzétett tudományos tanulmány szerint 1981-1986 között Zaire-ben (ma Kongói Demokratikus Köztársaság) 977 olyan személyt vizsgáltak laboratóriumban, akiknél a bőrkiütést klinikailag nem diagnosztizálták emberi majomhimlőnek.

A vizsgálatot végző tudósok a következőket állapították meg.

A diagnosztikai nehézségek elsősorban a bárányhimlőre jellemző klinikai jellemzőkön alapultak: regionális pleomorfizmus (a tévesen diagnosztizált esetek 46%-ában), a bőrkiütések határozatlan testeloszlása (49%) és a bőrelváltozások centripetális eloszlása (17%). A tévesen diagnosztizált betegek 76%-ánál nyirokcsomó-megnagyobbodást figyeltek meg. Feketehimlő hiányában a fő klinikai diagnosztikai problémát az emberi majomhimlő és a bárányhimlő megkülönböztetése jelenti”.

Laikus nyelven szólva, a majomhimlő és a bárányhimlő megkülönböztetése hihetetlenül nehéz, és a bárányhimlőt egyfajta herpeszvírus okozza.

A bárányhimlő vírus, és akárcsak közeli rokona, a herpes simplex vírus, élethosszig tartó lakhellyé válik a szervezetben.

És akárcsak másik rokona, a genitális herpesz, a varicella vírus is évekig néma maradhat, az idegsejtekben rejtőzködve, később pedig újra aktiválódhat, és pusztítást végezhet a kínzó bőrbetegség, az övsömör formájában, amely hólyagos, égő bőrkiütés.

Sajnos, vagy szerencsére, attól függően, hogy Ön a Covid-19 injekciót választotta-e, a hivatalos kormányzati adatok és a Pfizer bizalmas dokumentumai erősen arra utalnak, hogy a Covid-19 injekció a szunnyadó bárányhimlő vírust vagy herpeszvírust reaktiválhatja az immunrendszerben okozott ijesztő károk miatt.

Ez azt jelenti, hogy talán nem is a majomhimlő világméretű kitörésének lehetünk tanúi, hanem inkább egy kísérleti injekció emberek millióinak beadásának következményeinek hatalmas eltussolásának.

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) 75 évig próbálta késleltetni a Pfizer COVID-19 vakcina biztonsági adatainak közzétételét, annak ellenére, hogy 2020. december 11-én mindössze 108 napos biztonsági felülvizsgálat után engedélyezte az injekciót.

De 2022. január elején Mark Pittman szövetségi bíró elrendelte, hogy havonta 55 000 oldalt adjanak ki. Január végéig 12 000 oldalt adtak ki.

Azóta a PHMPT az összes dokumentumot közzétette a honlapján. A legutóbbi közzététel 2022. június 1-jén történt.

Az adatdömpingben szereplő egyik dokumentum a “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf”. A bizalmas dokumentum 21. oldala a különleges érdeklődésre számot tartó mellékhatásokra vonatkozó adatokat tartalmaz, ezek közül az egyik konkrétan a herpeszvírus-fertőzés.

A dokumentum szerint 2021 februárjának végéig, mindössze 2 hónappal azután, hogy a Pfizer vakcina sürgősségi felhasználási engedélyt kapott az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is, a Pfizerhez 8152 herpeszfertőzéssel kapcsolatos bejelentés érkezett, és ezek közül 18 már többszervi diszfunkciós szindrómához vezetett.

A többszervi diszfunkciós szindróma (MODS) olyan szisztémás, diszfunkcionális gyulladásos válaszreakció, amely hosszú intenzív osztályos (ICU) tartózkodást igényel. Az érintett szervek számától függően magas halálozási arány jellemzi. Herpeszfertőzés is okozhatja, ahogy ezt az itt található tudományos tanulmány is bizonyítja.

Az Egyesült Államok kormánya, pontosabban a Centers for Disease Control által közzétett további bizonyítékok azt mutatják, hogy a herpesz, az övsömör és a többszervi diszfunkciós szindróma esetei a Covid-19 injekció beadását követően valósággal berobbantak az USA-ban.

Az alábbi táblázat a VAERS-nek az összes oltóanyag (beleértve a Covid-19 oltást is) mellékhatásaként jelentett herpeszfertőzések/szövődmények számát mutatja a jelentett év szerint, illetve csak a Covid-19 oltóanyagokat a jelentett év szerint .

Az alábbi ábra a Covid-19 injekciókkal kapcsolatos, a CDC-nek 2022. május 13-ig jelentett, herpesszel, övsömörrel és többszervi diszfunkciós szindrómával kapcsolatos nemkívánatos eseményeket mutatja.

A diagram az influenza elleni oltóanyagokkal, az összes oltóanyaggal együtt (a Covid-19 injekció kivételével) és a HPV/Smallpox elleni oltóanyagokkal kapcsolatban 2008 és 2020 között bejelentett nemkívánatos események számát is mutatja.

Mint látható, a Covid-19 injekciók okozták a legtöbb herpeszes fertőzést, és ez 17 hónapon belül történt. Ha ezeket összevetjük a HPV/Smallpox vakcinákkal szemben 13 év alatt jelentett fellángolások számával, ezek a számok rendkívül aggasztóak.

Ez sem azért van, mert olyan sok ember kapott Covid-19 injekciót. A CDC hivatalos számai szerint 2008 és 2020 között csak az influenza elleni oltóanyagból 1,7 milliárd adagot adtak be. Míg 2022. május 6-ig 580 millió adag Covid-19 vakcinát adtak be az USA-ban.

Az alábbi ábra a herpeszhez, övsömörhöz és többszervi szindrómához kapcsolódó mellékhatások 1 millió beadott adagra vetített arányát mutatja.

Az influenza elleni védőoltás mellékhatásaként jelentett herpeszes fertőzések aránya 0,75 mellékhatás 1 millió beadott adagra vetítve. A Covid-19 injekciók mellékhatásaként jelentett herpesszel kapcsolatos fertőzések aránya azonban 31,31 mellékhatás 1 millió beadott adagra vetítve.

Ez 4075%-os különbség, és nagyon komoly problémára utal. Súlyos problémát, amelyet az okoz, hogy a Covid-19 injekciók megtizedelik az immunrendszert.

Az alábbi ábra a Covid-19 vakcina hatékonyságát mutatja a háromszorosan beoltott angliai lakosság körében az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének 2022. évi 3. heti, 7. heti és 13. heti vakcinafelügyeleti jelentéseiben.

 

Az adatok azt mutatják, hogy a vakcina hatékonysága hónapról hónapra csökkent, a legalacsonyabb hatékonyságot a 60-69 évesek körében regisztrálták, a megdöbbentő mínusz 391%-ot. Ebben a korcsoportban volt a legélesebb a csökkenés, a 3. heti mínusz 104,69%-ról.

Az egyik legaggasztóbb csökkenést azonban a 18-29 évesek körében regisztrálták, akik a 3. heti +10,19%-ról a 2022. év 12. hetére mínusz 231%-ra estek vissza.

A negatív vakcinahatékonyság az immunrendszer károsodását jelzi, mivel a vakcinahatékonyság valójában nem a vakcina hatékonyságát méri. Ez a vakcinát kapó immunrendszer teljesítményének mérőszáma az oltatlan személy immunrendszerének teljesítményéhez képest.

A Covid-19 injekció kifejezetten arra utasítja a sejteket, hogy termeljék az állítólagos SARS-CoV-2 spike (S) fehérjét. Az immunrendszer elvileg gondoskodik a többiről, és aztán nem felejti el újra megtenni, ha valaha is találkozik a SARS-CoV-2 vírussal. Amikor tehát a hatóságok azt állítják, hogy a vakcinák hatékonysága idővel gyengül, valójában azt értik alatta, hogy az immunrendszer teljesítménye idővel gyengül.

A következő ábra a Covid-19 halálozási arányokat mutatja 100 000 főre vetítve az oltási státusz szerint Anglia egész területén 2022 márciusában, az UKHSA által közzétett adatok alapján.

Mint látható, a legtöbb beoltott korcsoportban magasabb a Covid-19 halálozási aránya, mint a be nem oltott korcsoportokban. Ez nem a hatékony vakcinára utal, hanem arra, hogy a Covid vakcina károsította az immunrendszert. Mi mással magyarázható az a tény, hogy az oltottak nagyobb valószínűséggel halnak meg Covid-19-ben, mint az oltatlanok?

Ugyanezt látjuk a nem Covid-19-es halálesetek esetében is, és az adatok szerint körülbelül öt hónapba telik, amíg a Covid-19 injekció elegendő kárt okoz az immunrendszerben ahhoz, hogy a befogadó nagyobb valószínűséggel haljon meg.

Május 17-én a Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) közzétette az angliai oltási státusz szerinti halálesetekről szóló legfrissebb adatsorát, és számos megdöbbentő eredményt tárt fel.

Az ONS adatállományának 1. táblázata a 21. január 1. és 22. március 31. közötti halálesetekre vonatkozó havi életkor szerinti standardizált halálozási arányokat tartalmazza oltási státusz szerint. Az első Covid-19 injekciót 2021. december 8-án adták be Angliában, és itt vannak a következő 4 hónap halálozási rátáinak adatai oltási státusz szerint.

Az oltatlanok körében 2021 januárjában és februárjában is lényegesen nagyobb valószínűséggel haltak meg a Covid-19-től eltérő okból, mint a beoltott lakosság körében, mielőtt április végére normalizálódni látszottak az arányok.

De nézzük meg, mi történt 2021 májusától kezdve.

Hirtelen a beoltott lakosság egésze nagyobb valószínűséggel halt meg a Covid-19 kivételével bármilyen más okból, mint a be nem oltottak, és ez a tendencia azóta is hónapról hónapra folytatódik. Az is kiderült, hogy ez a tendencia azokkal egyezik meg, akik először kapták meg a Covid-19 injekciót, az Angliában oltott emberek pedig életkoruk sorrendjében.

Az ONS adatai vagy azt jelzik, hogy a Covid-19 injekcióknak körülbelül 5 hónapba telik, mire teljesen megtizedelik az immunrendszert olyan mértékben, hogy jelentősen megnő az ember esélye arra, hogy bármilyen okból meghaljon, vagy azt jelzik, hogy a Covid-19 injekciók közvetlenül ezreket ölnek meg lassú és fájdalmas halállal, amely átlagosan 5 hónapig tart.

Mostanra tehát már bizonyára tisztában van azzal a ténnyel, hogy a Covid-19 injekciók egészen biztosan károsítják a természetes immunrendszert. Ebben az esetben tökéletesen hihető, hogy a szunnyadó herpesz- és varicella-zoster-vírusok újra aktiválódnak, ami a herpesz- és övsömör-fertőzések példátlan kitörését eredményezi.

De van egy másik állapot is, amelyet a hatóságok tévesen majomhimlőnek állíthatnak, és ehhez vissza kell térnünk a Pfizer bizalmas dokumentumaihoz.

Az állapotot a Pfizer reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf dokumentumának végén található 9 oldalas, különleges érdeklődésre számot tartó mellékhatások listája rejti.

Autoimmun hólyagos betegség.

Az autoimmun hólyagos betegség hólyagokat okoz a bőrön és a nyálkahártyákon az egész testben. Megfertőzheti a szájat, az orrot, a torkot, a szemet és a nemi szerveket.

Nem teljesen tisztázott, de a “szakértők” úgy vélik, hogy akkor váltja ki, ha egy személy, aki genetikai hajlamot mutat erre az állapotra, kapcsolatba kerül egy környezeti kiváltó tényezővel. Ez lehet egy vegyi anyag vagy gyógyszer. Ilyen például a Pfizer Covid-19 injekció?

Itt van tehát egy csomó bizonyíték, amely arra utal, hogy a hatóságok könnyen lehet, hogy a Covid-19 oltás következményeit egy hamis majomhimlő-járvánnyal próbálják eltussolni. De ha a bizonyítékok bemutatása nem elég ahhoz, hogy meggyőzzük erről, akkor talán ez a 2021 októberében megjelent tudományos tanulmány.

De még ha az egész majomhimlő-dráma egy újabb színjáték is, ne tévesszen meg senkit, hogy a hatóságok nem hajlandóak olyan messzire vagy még messzebbre menni, mint az a nyomorúságos két év, amit a Covid-19 nevében a világot szenvedésre kényszerítették.

Az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége a majomhimlőt bejelentendő betegséggé nyilvánította, ami azt jelenti, hogy minden orvosnak és háziorvosnak jelentenie kell az általuk felfedezett eseteket az UKHSA-nak. Ez a döntés kiegészíti a korábbi tanácsot, miszerint három hétig el kell szigetelni otthon, ha valaki közeli kapcsolatban áll valakivel, akinél majomhimlő gyanúja merül fel.

Eközben az Egyesült Államokban a CDC most jelentette be, hogy ismét ajánlott az arcmaszk viselése, hogy “megelőzzék a majomhimlő átvitelét a közösségben”.

Kételjük, hogy a CDC valaha is megérti, hogy a maszkok egyszerűen nem működnek, de tegyünk úgy, mintha igen, és tényleg majomhimlőjárvány van. A CDC nincs tisztában azzal, hogy a majomhimlő vírusa nem terjed a levegőben, és csak fizikai, általában intim érintkezés útján terjed?

És most itt van Dr. Tedros, az Egészségügyi Világszervezet vezetője, aki arra figyelmeztet, hogy a majomhimlő most már valós veszélyt jelent, és a WHO rendkívül aggódik a gyermekek és a terhes nők biztonsága miatt. Egy új nyilatkozatában azzal fejezte be, hogy a WHO egy sor iránymutatást és tanácsot fog közzétenni, amelyet az országoknak haladéktalanul követniük kell…

video

https://expose-news.com/2022/06/10/monkeypox-coverup-consequences-covid-vaccination/