Az átlagember számára ismerősen cseng a WHO – Egészségügyi Világszervezet – neve, és sokan avval is tisztában vannak, hogy az USA gyógyszeripar gyakorlatilag megszállta a WHO-t, amelynek legfőbb magánszponzora Bill és Melinda Gates “filantróp” alapítványa, amely ezer szálon fonódik az USA gyógyszer- és oltóanyag iparhoz. Az sem ismeretlen a gondolkodó emberek számára, hogy a WHO mögött álló erők a médiavállalkozásokkal karöltve hozták létre 2020 elejétől fogva a pandémiahisztériát.

De tegyük szívünkre kezünket: Az érintett szakembereken kívül gyakorlatilag senki nem tudja, hogy a WHO tagállamok 2005-ben elfogadtak egy „INTERNATIONAL HEALTH REGULATIONS” (IHR) című Szabályzatot (továbbiakban: Szabályzat), amelynek a rendelkezései a WHO tagállamokra kötelezőek. A Szabályzatot a magyar jogalkotás 2009-ben integrálta be a nemzeti jogrendbe, „Az egészségügyi világszervezet nemzetközi egészségügyi rendszabályoknak kihirdetéséről címmel,” a 2009. évi XCI. törvénnyel.

2022 január 18-án a Biden-kormány módosító javaslatot nyújtott be ehhez a szabályzathoz, amelyhez összesen 47 állam, köztük az EU tagországok is csatlakoztak.

Feltűnő, hogy úgy a magyar, mint a nemzetközi sajtó olyan szintű érdektelenséget mutatott az üggyel kapcsolatban, hogy arra csak egy szót lehet mondani: hírzárlat. Mint ahogy a pandémiahisztéria kapcsán már megszokhattuk, úgy a kormánypárti, mint az ellenzéki sajtó egységesen hallgatott és hallgat a kérdésben.

A jogszabályt módosító indítványt csak 3 hónappal később, április 18-án hozták nyilvánosságra, így csak nagyon rövid idő marad az alternatív szervezetek számára, hogy hangot adjanak a tervezettel kapcsolatos aggodalmaiknak.

A módosításokat várhatóan a WHO genfi közgyűlésén fogják elfogadni 2022. május 22. és 28. között. És ha a nemzeti parlamentek nem emelnek kifogásokat ellene, akkor a változásokat 2022 novemberében törvénybe iktatják, 2023 májusában pedig életbe lépnek.

Ez a 193 tagállam szuverenitásának súlyos korlátozását fogja jelenteni. A változások értelmében a WHO főigazgatójának teljhatalma lesz, és döntéseit nem lesz köteles megindokolni. E funkciót jelenleg Tedros Adhanom Ghebreyesus, korábbi baloldali terrorszervezet vezető, Bill Gates barátja tölti be, akit 2017-ben kínai nyomásra választottak meg.

A legfontosabb változások:

 1. A főigazgató bármikor dönthet úgy, hogy átmeneti közegészségügyi riasztást rendel el akár egy, akár több ország fölött. Ennek szabályai, feltételei nem megfelelően kidolgozottak, önkényre adnak lehetőséget.
 2. A regionális igazgató iránymutatásokat adhat ki, ha regionális szükséghelyzetet rendel el. Ennek szabályai nem kidolgozottak, ha egészségügyi vészhelyzet kialakulásának lehetőségét látja, akár azelőtt, vagy azután, hogy a nemzetközi horderejű közegészségügyi szükséghelyzet kimondásra kerülne.
 3. A nemzetközi horderejű közegészségügyi szükséghelyzet kimondására egy ország vagy több ország esetén is a WHO főigazgatója jogosult. Ehhez nem szükséges az, hogy valóságosan fennálljon a szükséghelyzet, nem kell az adott ország hozzájárulása sem, hanem elegendő, ha potenciálisan bekövetkezhet az, ami szubjektívvá teszi a döntést. A WHO vezetője ajánlásokat tehet, szakértői csoportokat küldhet, ezeket be kell engedni és ha bizonyos helyszínekre nem engedi be az ország, amelyre elrendelték, ezt indokolni köteles az ország.
 4. A nemzetközi horderejű közegészségügyi szükséghelyzet megszüntetését az az ország, amely fölött kimondták, nem kérheti, csak azok az országok, amelyek ”érintett Részes Államok.Láthatjuk, mindevvel óriási zsarolási lehetőséget kap a gyógyszeripar maffia pórázára kötött WHO.Volt szerencsénk elszenvedni a WHO kovid-diktatúrát, ami a
  • gazdaság tönkretételét
  • az emberek hiszterizálását (tesztelés értéktelen, 80-90 %-ban hamis pozitív eredmény adó tesztekkel, maszk, távolságtartás, idősávos vásárlás, piac betiltása 2020 húsvétja előtt)
  • validálatlan tesztek alapján született döntéseket emberi sorsok fölött
   • tünetmentes, de tesztpozitív emberek karanténba kényszerítését,
   • betegek kezelését a tényleges betegségtől függetlenül az igen rossz túlélési mutatókkal rendelkező lélegeztetőgéppel
   • idősek hermetikus elkülönítését hozzátartozóiktól
   • új típusú, mRNS oltóanyagnak nevezett mérgeknek a lakosságra kényszerítését
   • sportolók gyilkolását
   • fiataloknál súlyos egészségügyi problémák előidézését
   • a vudu varázslásnál értéktelenebb tesztelési módszerek társadalomra kényszerítését
    bármilyen influenzás megbetegedés kikiáltását halálos kórnak, sőt,

   jelentette. Persze mindezek csak babazsúrnak tűnnek ahhoz képest, ami most Sanghajban már több min egy hónapja folyik, és amiről ugyancsak szégyenlősen, elrejtve tudósít a magyar média, és amit egyesek szerint a WHO világméretű tesztlaboratóriumnak tekint: Meddig hajlandók az emberek elmenni az egészségügyi diktatúra elviselésében?

   A hisztériapandémiában való részvétel elméletileg az egyes államok szuverén döntése volt, Magyarország esetében feltételezzük, hogy avval kényszerítették nemzeti konzervatív keresztény kormányunkat a feltételek elfogadására, hogy megfenyegették őket: Ha nem működtök velünk együtt, a másik oldalt juttatjuk hatalomra. De több, a vírushisztériában közreműködni nem akaró afrikai ország vezetőjét meggyilkolták, utódjaik minden esetben készségesen együttműködtek a WHO-val. Álljon itt emlékeztetőül John Magufuli példája. Legyünk mindenesetre tudatában: A politikai osztály – úgy kormányoldal, mint ellenzék, továbbá a médiagépezet – tökéletesen tisztában van vele, nincs SARS-COV-2 fenyegetés, nincs Covid-19, ebből kifolyólag hatásos oltóanyagok sincsenek, és értelmetlen minden, a társadalomra kényszerített korlátozó intézkedés.

   A módosítások életbe lépése után még inkább beszűkülnek az egyes államok döntési lehetőségei.

   A zsarolási séma: “Nem akartok elég oltóanyagnak nevezett mérget (méregdrágán) vásárolni és saját lakosságotokat avval gyilkolni? Akkor kimondjuk a nemzetközi horderejű közegészségügyi szükséghelyzetet, vagy a regionális szükséghelyzetet.”
   Hogy aztán ennek milyen következményei lesznek?
   Megtiltják a renitens ország határainak átlépését úgy a személyek, mint az áruforgalom számára?

   És mindebben nem a WHO szakmai szervei, esetleg közgyűlése, hanem annak teljhatalmú ura lesz jogosult dönteni egy személyben. Ő dönt a tagállamok járványügyi politikájáról, az alkalmazandó védekezési és megelőzési módozatokról (“vitamin vagy méreginjekció”), a kezelés módozatairól, az eszközök, gyógyszerek, oltóanyagok bevásárlásáról, oltások elrendeléséről, magyarul a magyar egészségügy, az evvel kapcsolatos állami kiadások totális ellenőrzéséről. A világ fura ura döntését a magyar egészségügyi szükséghelyzet kinyilvánításáról saját maga által kinevezett tanácsadók meghallgatása után, szubjektív módon fogja meghozni.

   Rövid fél évünk van még a közvélemény felrázására, arra, hogy a magyar politikai elit ellenálljon a WHO nevű maffiagépezet nyomásának. Ha nem sikerül, olyan időknek nézünk elébe, amit csak egy újabb Mohácsnak, újabb Trianonnak lehet nevezni. Túlélésünkről van szó.

   Forrás: Vírusinfók