Hír: Müller Cecília országos tiszti főorvos május 31-én jelentette be, hogy Magyarországon is megjelent a fertőzés. A betegnek el kell különítenie magát a kiütések teljes gyógyulásáig. Tilos a szexuális kapcsolat és a háziállatokkal való érintkezés.

Akinek az elmúlt két, felszabadult, örömteli, covid-hír mentes időszaka nem törölte ki teljesen az emlékezetéből az ezt megelőző másfél év tébolyt, s kicsit tovább gondolja, kivetíti a jövőre az akkori járványkezelési logikát, annak a fenti hír olvastán kétségkívül, görcsbe rándul a gyomra.

Akkoriban ugyebár néhány százaléknyi lehetséges megbetegedés és sok százaléknyi téves, hamis teszt miatt hoztak minden egyes állampolgárra kötelező érvényű szabályokat, korlátozó intézkedéseket.

Valószínűsítve, hogy a Big Brodher Klaus Schwabjai és klausschwabocskái nem mondtak le nyugtalan éjszakáik beteges lázálmaiban világra vajúdott sátáni terveikről, most, hogy a majomhimlő feltűnt a láthatáron, rémülten tárult fel előttem a hamarosan valósággá váló holnap képe:

– az első hírek még arról szóltak, hogy a majomhimlő főleg a homoszexuálisok körében terjed.
Érintettség híján nem nagyon foglalkoztatott itt még a dolog. Durva és érzéketlen, empátia nélküli világomban nem sok szolidáris, együtt érző hullám csapott fel a szegény melegek iránti aggodalom miatt.
– a következőkben közölték, hogy tárgyak és szoros, személyes érintkezés útján is terjedhet a betegség.
Ez már kissé borzolta amúgy lassan minden abszurditáshoz hozzá szokott, parlamenti demokrácián, liberalizmuson, lmbtq-n, stb. edződött lelkemet.

Ennek a szegény, szánandó vénasszonynak a most szájába adott mondata azonban őszintén megrémített.
A covid-logikát követve a következő várható hamarosan, talán ősztől:
1. Kezdetben tilos lesz a szexuális kapcsolat és a háziállatokkal való érintkezés a megbetegedettek számára.
2. Jönnek majd a statisztikák, a számok a majomhimlő terjedéséről: bevezetik a tiltást a megbetegedettek kontaktszemélyeire is.
3. Tovább terjed papíron a majomhimlő: a maszkviselés mellett kötelező lesz a szexuális érintkezés során a gimióvszer használata.
4. Még tovább emelkednek a görbék: társadalmi szinten bevezetik az ÁLTALÁNOS SZEX-TILALMAT!

A rendelet végrehajtási utasításában részletezik majd az ÁLTALÁNOS SZEX-TILALMI TÖRVÉNY  megszegőire kiróható büntetés módját és mikéntjét.
Például: Romániában, ahol a covid oltást felvevőket ingyen sörrel, miccsel, szabadnappal jutalmazták,  valószínűleg a házastársakat fogják motiválni a törvény betartására, oly módon, hogy ha az ember törvénytelen cselekedetre akarja kínjában rábírni az asszonyt, akkor  felesége köteles lesz a szokásos fejfájásra való hivatkozás helyett/mellett a bevezetett kormányrendelet megfelelő pontjára hivatkozva hálóingben az utcára rohanni, fennhangon kiabálva: Béla, hagyjál ma, a kormány sem akarja!
A kiabálásra összegyűlt szomszédok és utcanépe között a rendelet betartásának ellenőrzésével megbízott beépített, kiképzett hálózati személyek pedig nyilvánosan, a nézelődő többiek számára példaértékűen, egy-egy  – lehetőleg zöld – banánnal jutalmazzák a törvény betűjét híven betartó házastársat.

Arra az esetre, ha a család női tagján hatalmasodna el a szexuális hormonok szintje és Béla lenne a törvény szelleméhez minden körülmények között ragaszkodó, akkor Béla köteles lesz az: “Ica, hagyjál ma, a kormány sem akarja!” felkiáltással a legközelebbi Nemzeti Onan Bodegába rohanni, ahol a nap 24 órájában figyelőszolgálatot teljesítő állami megbízott előtt kell öntevékeny módon bizonyítania, hogy nem csak mondja, de valójában is ellenállt kísértésnek.

És ezzel a tökéletes, szelíd, fájdalom mentes módszerrel a Great Reset-re simán elérhető lesz a homo sapiens populáció milliárdokkal történő redukálása is.
Hacsak a Jóisten meg nem szabadítja addig a világot ezektől az elmebeteg sarlatánoktól. Mert itt már csak Ő segíthet.

Bezerédi László

Megjegyzés továbbá: Az országos tiszti főorvos mondandójában a “háziállatokkal való érintkezés” tilalma teljes bizonytalansággal tölt el. Mire akart célozni, kilyukadni?
És ezt majd ki közli a kutyámmal?