Felmérés a hétköznapi félelmekről, szorongásokról, bizonytalanságokról

A mellékelt linken található kérdőív kitöltésével Ön egy tudományos kutatásban vesz részt, amelynek vezetője Dr. Ágoston-Kostyál Csilla (agoston.csilla@ppk.elte.hu), az ELTE PPK munkatársa. A vizsgálat alkalmával a különböző témákkal kapcsolatos aggodalom természetét szeretnénk alaposabban megismerni, ehhez egy kérdőívcsomag kitöltésére kérjük fel. A kérdőívek kitöltése körülbelül 20 percet vesz igénybe, a kutatásban való részvételnek káros következménye nincs, a kitöltés révén ugyanakkor a résztvevők tudatosabbá válhatnak saját aggodalmaik felismerésében. A kutatás során néhány kérdés hasonlónak tűnhet, de ezek valójában különbözőek, ezért kérjük, hogy valamennyit külön kérdésként kezelje.

A kutatás során kapott eredményekről később publikációk jelennek meg, és tudományos konferenciákon kerülnek ismertetésre. Ezekről a kívánságának megfelelően szóbeli vagy írásos tájékoztatást adunk.
A vizsgálatban való részvétel önkéntes és teljesen anonim, a résztvevőket semmilyen módon nem áll módunkban és szándékunkban azonosítani. A vizsgálatban történt részvételért minden 25. résztvevő, aki befejezi a kérdőív kitöltését és a kérdőív végén megadja az e-mail címét, 2000 forint jutalmat kap Dechatlon virtuális ajándékutalvány formájában. A nyereményjátékban való részvételhez kapcsolódó Adatkezelési tájékoztató itt olvasható. A kitöltés bármikor indoklás nélkül megszakítható, ilyen esetekben a kitöltést nem tekintjük érvényesnek. Tájékoztatjuk, hogy szigorúan bizalmasan kezelünk minden olyan információt, amit a kutatás keretén belül gyűjtünk össze. A kutatás során nyert adatokat kóddal ellátva biztonságos számítógépen őrizzük. Az adatokon statisztikai elemzéseket végzünk, amelyekből egyetlen résztvevő azonossága sem állapítható meg. A vizsgálat eredményéről orvosi jellegű zárójelentés, laborlelet nem készül.
A tovább lépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a vizsgálat során az Önről felvett, személye azonosítására nem alkalmas adatokat kutatási célra felhasználjuk, illetve, hogy más kutatók számára is hozzáférhetők legyenek.

https://elteppk.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1ZCc9LkKdjw9aaa?fbclid=IwAR1KZKgQ01dzqPKTg4KFmMsZg4KKX9Mo3u3TGEXdhsfCb-mlFYGfa0TSgMw

Köszönjük a részvételt!