Biden provokálja Putyint, hogy új nagy hatótávolságú fegyverekkel támadja meg az AMERIKAI és a NATO városokat, amelyek tartalmazhatnak atombombákat vagy EMP fegyvereket

Joe Biden hamis elnök – akit soha nem választottak meg törvényesen az Elnöki Hivatalba – most felgyorsítja Amerika tervezett megsemmisítését azzal, hogy Putyint megtorló csapásra provokálja az amerikai és NATO célpontok ellen.
Mindezt megerősítették az elmúlt három napban, amint azt az alábbi források számos forrásból idézték. Az illegitim Biden-rezsim megígérte, hogy HIMARS fegyverrendszereket küld Ukrajnába, azt állítva, hogy Ukrajna “biztosítékokat adott” Washington D.C-nak, és megígérte, hogy a fegyvereket nem fogják orosz terület elleni támadásokra használni. Erről széles körben beszámoltak a vállalati médiában.

E biztosítékok ellenére egy magas rangú ukrán szóvivő (lásd alább) azt mondta, hogy megszegik ezt az ígéretet, és a HIMARS fegyvereket használják a Krím megtámadására, egy olyan régióra, amely már régóta Oroszország területének ismeri el magát (bár Ukrajna vitatja ezt, és azt állítja, hogy a Krím Ukrajnához tartozik).

“Ukrajna azt állítja, hogy amerikai fegyvereket használhat Oroszország megtámadására”, jelentette ModernDiplomacy.eu, és azt írta: június 1-jén, amikor a Fehér Ház bejelentette, hogy olyan fegyvereket küld Ukrajnába, amelyeket Oroszország megszállására használhatnak, Jonathan Finer, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadójának helyettese azt mondta, hogy Washington biztosítékot kért Ukrajnától, hogy a rakéták nem fognak csapást mérni Oroszországon belül.
Június 3-án az ukrán kormány elutasította ezt a kérést.
 Amikor Biden június 1-jén bejelentette ezt, a Reuters megjegyezte, hogy “Biden bejelentette azt a tervet, hogy Ukrajnának precíziós HIMARS rakétarendszereket ad, miután biztosítékot kapott Kijevtől, hogy nem fogja használni őket az orosz területen belüli célpontok támadására.”
Aztán, amint arról az RT beszámolt, Alekszej Aszstovics ukrán tisztviselő megszegte ezt az ígéretet: Kijev csapást mérhet a Krímre, mondja egy ukrán elnöki segéd, annak ellenére, hogy biztosították, hogy az amerikai fegyvereket nem fogják használni orosz terület megtámadására. Oroszország és Ukrajna is a Krímet tekinti saját területének.

Putyin megtorolja a lépést az amerikai-NATO-városokon

Ha Ukrajna az Egyesült Államok által biztosított HIMARS fegyvereket használja orosz területek megtámadására, akkor Oroszország új nagy hatótávolságú fegyvereket fog telepíteni új célpontok ellen, amelyek magukban foglalhatják az amerikai vagy NATO városokat vagy katonai bázisokat.

Erről a The Epoch Times számolt be a hétvégén:Vlagyimir Putyin orosz elnök június 5-én arra figyelmeztetett, hogy Oroszország új célpontokat fog támadni, ha az Egyesült Államok nagyobb hatótávolságú rakétákat szállít Ukrajnának. 

“Ha ezekkel támadnak, megfelelő következtetéseket vonunk le ebből, és saját fegyvereinket fogjuk használni, amelyekből elég van ahhoz, hogy lecsapjunk azokra a létesítményekre, amelyeket még nem céloztunk meg” – mondta Putyin egyik fordítása.
Ez a fordítás azonban ellentétben áll egy másik fordítással, amely tisztázza Putyint, azt jelenti, hogy “új fegyvereket” fognak használni olyan célpontok megtámadására, amelyeket “még nem céloztak meg”, ami úgy tűnik, hogy Ukrajnán túl is jelent. Putyin potenciálisan kissé homályosan hagyja megjegyzéseit, és a fordítások változhatnak.

Itt láthatjuk a Fox News háborúpárti értelmezését Putyin figyelmeztetéséről: Ne feledje

Putyin valószínűleg nem blöfföl

Joe Biden egy kognitívan retardált bábu. Putyin egy magas IQ-s stratégiai zseni. Nem nehéz belátni, hogy ez hova vezet, ha Biden továbbra is bökdösi a medvét. Putyin nem blöfföl.

Továbbá Putyin tetszés szerint csapást mérhet nyugat-európai célpontokra, mivel az egész NATO-nak nulla hatékonysága van Putyin hiperszonikus rakétáival, hiperszonikus visszatérő járműveivel és Sarmat II ICBM rakétáival szemben.

Bárkinek, aki azt hiszi, hogy a NATO meg tudja állítani Oroszország rakétáit, fel kell tenni a kérdést: akkor miért nem állította le a NATO az orosz rakétákat Ukrajnában?

Ezekkel a platformokkal Putyin potenciálisan üzemanyag-levegő robbanóanyagokat (néha termobombáknak), EMP fegyvereket vagy akár taktikai nukleáris fegyvereket szabadíthat fel lengyelországi, németországi, franciaországi, egyesült királyságbeli vagy akár egyesült államokbeli célpontok ellen.

Azzal, hogy HIMARS fegyvereket szállít Ukrajnának, és figyeli, ahogy Ukrajna oroszországi támadásra használja őket, Biden átadja Putyinnak azt a katonai igazolást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy fokozza a NATO-célpontok elleni megtorló támadásait, mivel a NATO közvetlenül részt venne az Oroszország elleni háborúban, ha Ukrajna NATO-fegyvereket használna orosz területek megtámadására.

A harmadik világháborús Biden valódi célja?
Szándékosan megpróbálja provokálni Putyint egy megtorló eszkalációra annak érdekében, hogy valódi világháborút robbantson ki az egyesült államokbeli félidős választások előtt?
Úgy gondoljuk, de ez csak a jelenlegi értékelés, és a körülményeknek megfelelően változhat.

Forrás:Citizen News