Aki azt hiszi, hogy a COVID-diktatúra – és ezzel együtt az agresszív oltási kampány – véget ért,
az naiv.
A jelenlegi nyugalom, amely Európa nagy részén uralkodik, nem csaphat be minket.

Ez a következtetése annak az elemzésnek, amelyet az Európai Bizottság legutóbbi hivatalos dokumentumairól a Brownstone Intézet tett közzé.

Április 27-én a Bizottság vezetője, Ursula von der Leyen nyilatkozatot tett a “világjárvány következő szakaszáról”.

Bár elismerte, hogy a világjárvány “vészhelyzeti” szakasza véget ért, az európai végrehajtó hatalom elnöke figyelmeztetett minket:

“Ébernek kell maradnunk. A fertőzések száma még mindig magas az EU-ban, és világszerte továbbra is sokan halnak meg a Covid19-ben. Ezenkívül új törzsek jelenhetnek meg és terjedhetnek gyorsan … De tudjuk, milyen utat kell választanunk. Fokoznunk kell az oltásokat, az emlékeztető oltásokat, a gyorsítókat, valamint a célzott teszteket.”

Az árnyalatokra figyelve Robert Kogon újságíró, a Brownstone-elemzés szerzője megjegyzi, hogy Von der Leyen nem azt mondja, hogy az oltást folytatni kell, hanem “fokozni”.

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ által közzétett adatok szerint azonban az EU felnőtt lakosságának közel 85%-a már teljesen be van oltva.

Ilyen körülmények között Románia – ahol az oltási arány a legalacsonyabbak között van az EU-ban (hivatalosan a lakosság 42%-a teljesen be van oltva, a valós szám valószínűleg lényegesen alacsonyabb) – egyértelműen a brüsszeli fecskendők célpontjává válik.

Egy másik fontos elem az Ursula von der Leyen által mutatott sietség: a tagállamoknak meg kell hozniuk azokat az intézkedéseket, amelyeket (beleértve az “oltások fokozását és az emlékeztető oltást” a lista tetején) “őszre” kell időzíteni.

Az Európai Bizottság által április 27-én ugyanezen a napon közzétett “Covid19 – Az EU felkészültségének és válaszának támogatása: előretekintés” című hírlevél megismétli Ursula von der Leyen véleményét.

A közlemény első része a következő: “A COVID-19 vakcinák beadásának arányának növelése”, és az első ponton azt mondja:

“A tagállamoknak növelniük kell a jogosult személyek oltását és emlékeztető oltását (emlékeztető oltásait) és negyedik adagszámát. Az államoknak növelniük kell a gyermekek oltási arányát is.”

A második pont így folytatódik:

A tagállamoknak covid-vakcinázási stratégiákat kell kidolgozniuk az elkövetkező hónapokra, figyelembe véve a szezonális influenza egyidejű terjedését, és be kell építeniük a Covid-oltást nemzeti oltási programjaikba.

Május 12-én az Európai Parlament Covid19-világjárványával foglalkozó, nemrégiben létrehozott különbizottság (COVI) kérdés-felelet ülést tartott, amelyre Stella Kyriakides, az EU egészségügyért felelős biztosát hívták meg (A teljes videofelvétel ITT).

Virginie Joron francia EP-képviselő a Twitteren foglalta össze Kyriakides kijelentéseinek lényegét.

Prioritás: 100 millió be nem oltott van az EU-ban, akiket meg kell győzni és célba kell venni anélkül, hogy hátrányos megkülönböztetést kapnának.

Meg kell jegyezni, hogy a Bizottság sajtóközleménye az ősz egyik prioritásaként “a Covid19-oltóanyagokkal kapcsolatos félretájékoztatás és dezinformáció elleni együttműködés fokozását” is meghatározza.

Ez azt jelenti, hogy cenzúrázzák és kiküszöbölik azokat a nézőpontokat, véleményeket és tanulmányokat, amelyek ellentmondanak a hivatalos diskurzusnak. Plusz a “bűnösök” kiközösítése.

Május 17-én ugyanez a Virginie Joron a Twitteren közzétette az Európai Bizottság dokumentumának fényképét, amelyet az Európai Parlament Belső Piaci és Fogyasztóvédelmi Bizottságában terjesztettek.

Ez az, ahol az őszre előrejelzett “oltási stratégia” valóban megjelenik.
A dokumentum arról is beszél, hogy “a be nem oltottakat célozzák meg”.

Az első pont megemlíti, hogy “megerősítjük az erőfeszítéseket az oltási arány növelésére vagy az első sorozat (két vakcina plusz emlékeztető) megszüntetésére a be nem oltott vagy részben vakcinázott emberek körében, beleértve az oltási habozás folyamatos nyomon követését és elemzését, hogy legyőzzék azt.”

A Brownstone Intézet elemzése rávilágít arra, hogy milyen furcsa a be nem oltottak “célba vétele”, tekintettel arra, hogy ma már ismert, hogy milyen gyorsan eltűnik a vakcinák okozta védelem.

Ami azt jelenti, hogy a néhány hónappal ezelőtt “teljesen beoltott” emberek közül sokan most ugyanabban a fazékban vannak, mint a be nem oltott emberek.

(Nem meglepő azokból a tanulmányokból, amelyek azt mutatják, hogy a beoltott emberek immunitása alacsonyabb, mint a be nem oltottaké.)

Maga az Európai Bizottság is elismeri a vakcinák immunitásának gyors eltűnését, mivel a következő bekezdésben a következőket javasolja:

“Fokozzuk az erőfeszítéseket, hogy növeljék az oltási arányt emlékeztető adagokkal minden jogosult felnőttnél, az alapimmunizálást követő három hónaptól kezdve (két adag plusz emlékeztető oltással).”

A dokumentumban szereplő vakcinázással kapcsolatos harmadik pont kifejezetten a gyermekek vakcinázására vonatkozik. Abban a dokumentumban, amelynek fénymásolatát Joron tette közzé, ez a pont csak összefoglaló formában jelenik meg.

A teljes változat megtalálható a fent idézett április 27-i hírlevélben, amely a Bizottság legátfogóbb nyilatkozata az őszi COVID-ellenes stratégiáról.

A gyermekek vakcinázására vonatkozó ajánlás teljes változata így hangzik:

“A 2022-2023-as tanév kezdete előtt gondolkodjunk el az oltási arányok növelésére irányuló stratégiákon a legfiatalabb gyermekek körében, például gyermekorvosokkal és más egészségügyi szakemberekkel együttműködve, akik megbízható információforrást jelentenek sok szülő számára.”

Joron Tweetje szerint Kyriakides ragaszkodott ahhoz, hogy az oltás felgyorsítását a be nem oltottakkal szembeni megkülönböztetés nélkül végezzék.

Az április 27-i közlemény azonban, amelynek fotóját Joron tette közzé, arról beszél, hogy “biztosítani kell a Bizottság javaslatának elfogadását a COVID digitális tanúsítvány használatának kiterjesztésére”.

Pontosan ez az “oltási útlevél” volt a fő eszköze a hatóságok által a be nem oltott emberekre gyakorolt nyomásnak és zsarolásnak.

A beoltottakat különböző helyekre – étterembe, repülőre, stadionba, színházba, szupermarketbe vagy munkahelyük megőrzésével – “jutalmazták”, míg a be nem oltottakat diszkriminálták és másodrendű állampolgárokká alakították. 

A Brownstone Intézet elemzése által idézett összes uniós dokumentum azt mutatja, hogy a nyugalom most átmeneti. 

Ősztől visszatér a pestis.

Az activenews.ro cikke nyomán