A csecsen hadúr szerint „a méltó küzdelem helyett a nacionalisták inkább sietve civil ruhába öltöznek, és elrohannak az ütközőzónából”.

A csecsen hadúr ismét közösségi oldalán jelentkezett be és kommentálta az Ukrajnában zajló háborút. „Zelenszkij rémálma lassan valóssággá válik” – írta Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram-csatornáján.

„Nem telik el nap anélkül, hogy ne érkeznének jó hírek a frontvonalról” – kezdte a bejegyzést Kadirov, akit segédje Apti Alaudinov tájékoztatott az ukrán frontról.

A Kadirovnak küldött jelentéséből kiderült, hogy az „Ahmat” különleges egység harcosai az LNR Népi Milícia második hadtestével együtt „tisztító-műveletet” folytatnak Szeverodonyeck utcáin. Jelenleg a harcosok egyre mélyebbre hatolnak a városba. Az ellenségnek eszébe sem jut, hogy tartsa a pozícióit. „Minden jel szerint Bandera csatlósai felismerték, hogy az ilyen kísérletek értelmetlenek” – írja a csecsen vezető.

A csecsen hadúr szerint, „A méltó küzdelem helyett a nacionalisták inkább sietve civil ruhába öltöznek, és elrohannak az ütközőzónából.

Ezt az információt olyan helyi lakosok bocsátották rendelkezésünkre, akik már többször is tanúi voltak ilyen trükköknek”.

„Senki sem marad büntetlenül”

Majd hozzátette: „Talán a szökevények úgy gondolják, hogy sikerült elkerülniük a büntetést, és valószínűleg bizonyos mértékig bátrabbak lettek. Sietek eloszlatni a tévhitét. Egyetlen Bandera-söpredék sem marad büntetlenül, és elég időnk és erőforrásunk van arra, hogy elkapjuk őket”.

„A Luganszki Népköztársaságot a szövetséges csapatok erőfeszítéseinek köszönhetően terv szerint szabadítják ki a bűnös kijevi rezsim béklyóiból. Zelenszkij rémálma lassan valósággá válik, és nincs messze a nap, amikor az orosz csapatok nagy pontosságú rakétákkal kopogtatnak az ajtaján” – zárta sorait a csecsen vezető.

Forrás: Mandiner