GREAT RESET: Ismét a COVID-ra hivatkozva akarják sakkban tartani az energiaválság miatt egyre elégedetlenebb németeket – Így lehetne megfélemlítve sakkban  tartani az elégedetlen tömeget, DE MEDDIG MÉG? A „nyári hullám” ha létezne ilyen, igazolná, hogy az oltások teljesen hatástalanok!

Az energiaválsággal küzdő Németországban a kormány ismét a kamu járvány, ez esetben „nyári hullámára” hivatkozik s valószínűleg így akarják elejét venni, hogy az emberek tüntessenek, vagy fellázadjanak az egyre lehetetlenebb energiaválság és gazdasági állapotok miatt, mely az ukrajnai konfliktus során csúcsosodott.

Történik mindez úgy, hogy már nyilvánvalóvá vált, hogy az egész COVID19 egy megszervezett mesterséges biológiai pszicho terror volt, s hogy sem az állítólagos tesztelések, lásd. PCR teszt, sem az állítólagos védőoltás nem jók semmire, csak arra, hogy a tömegeket sakkban tartsák velük.

MÁS KÉRDÉS, HA ENNYI OLTÁS UTÁN MÉGIS LENNE AKÁRMILYEN “HULLÁM”, ÚGY, MIRE IS JÓK AKKOR A KÍSÉRLETI OLTÁSOK?

DE A LEGFONTOSABB KÉRDÉS, MIKOR ÉBREDNEK FEL A TÖMEGEK ÉS SAJÁT ÉLETÜK, ÉLETTERÜK MEGMENTÉSÉRE ÉS MIKOR LÉPNEK FEL ( A JOGOS ÖNVÉDELEM JOGÁN) A KÖZVESZÉLYES POLITIKAI ELIT ELLEN?!

Van ahol rakétákkal, van ahol a negyedik oltással akarják irtani az embereket.

„Elindult a koronavírus-járvány új hulláma Németországban, ezért ismét viselni kell a maszkot zárt térben és be kell adatni a negyedik oltást – javasolta a szövetségi egészségügyi miniszter egy szerdán ismertetett nyilatkozatában.”

Ugyanakkor egyre nyilvánvalóbb, hogy nagy bajok vannak az EU-s orosz-politika miatt Németországban. Az oroszoknak szánt gazdasági szankciók  ugyanis nem az oroszokat sújtják, hanem az összeomlasztásra szánt európai gazdaságokat.

Ugyanis ez a terv, ez a lényege annak, hogy az úgynevezett „újraindítással” a GREAT RESET életbe lépjen és átváltoztassa a társadalmat, gazdaságot, az emberek életét.

Eljött a takarékos energiafelhasználás ideje Németországban, a helyzet komoly, minden megspórolt kilowattóra számít – közölte Robert Habeck német alkancellár, gazdasági miniszter azzal kapcsolatban, hogy a Gazprom orosz állami energetikai óriásvállalat csütörtöktől tovább csökkenti az Északi Áramlat-1 vezetéken Németországba szállított földgáz mennyiségét.

Mindeközben a német kancellár is elzarándokolt a Kijevi globalista bázisra, állítólag, hogy segítsen rávenni a béketárgyalásokra a drogos, bohócelnököt Vologyimir Zelenszkijt.

Az ukrán fővárosba utazott Emmanuel Macron francia elnök, Olaf Scholz német kancellár és Mario Draghi olasz kormányfő – jelentette csütörtökön a La Repubblica című olasz napilap.

A három vezető Lengyelországban szállt különvonatra. Macron, Scholz és Draghi “éjszakai” találkozót tartott a délkelet-lengyelországi Rzeszowban, ahol nemzetközi repülőtér található, mielőtt továbbutaztak Kijevbe – számolt be a ZDF.

A La Repubblica fotót is közölt a vonaton utazó politikusokról.

forrás: Informația liberă