Csapás csapás után. A német kormány úgy döntött, hogy Leopard 2 harckocsikat küld Ukrajnába, Oroszország pedig felvállalja a provokációt.
Oroszország sokatmondó szavakkal emlékeztet minket a második világháborúra.

A levegő lángokban áll – hamarosan a tűzvész továbbterjedhet. Ezúttal azonban nem csak Ukrajna fog égni, hanem Közép-Európa is.

A mainstraim média örül, a politikusok örülnek – az élen a zöld képmutatókkal, akik még 1,5 évvel ezelőtt is csak plakátokat ragasztottak ki, amelyeken az állt:

“Fegyvereket és fegyvereket nem szállítunk a háborús övezetekbe”. Mindent elfelejtettek! Most “tankokat küldenek a békéért”.

Sátáni torzítás: A háború béke!

Újra és újra George Orwell jut eszünkbe: “A háború béke! A szabadság rabszolgaság! A tudatlanság erő!”
Legutoljára a megrendezett covid-szükségállapot kezdetével az utolsó két rész mindenütt jelenvalóvá vált számunkra: “A szabadság rabszolgaság!”. És: “A tudatlanság erő!”
Most már hónapok óta azt halljuk, hogy a fegyverek békét teremtenek, hogy a Leopard harckocsik szabadságot és nyugalmat hoznak. A háború béke.

A múlt őrült disztópiája? Ez ma van! Ez most van.

Oroszország: német tankok orosz embereket öltek

Azzal, hogy Németország agresszívan és nyíltan tankokat szállít, beavatkozik a háborúba, és egyoldalúan támogatja a hadviselő Ukrajnát.
Oroszország minősítheti ezt az akciót, a válasz még várat magára.
A berlini orosz nagykövet, Szergej Netajev nyilatkozatai azonban azt mutatják, hogy most már végleg elhatározták, hogy háborút indítanak Németország ellen.
A “Nagy Honvédő Háborúra” hivatkozik. Sztálin Oroszországa Adolf Hitler Németországa ellen.
Ez egy alap mítosz Oroszországban, ez a szellemi mozgósítás. Az orosz nagykövet szerint: “A német kormány jóváhagyásával ismét német keresztekkel ellátott harckocsikat küldenek a “keleti frontra“, ami elkerülhetetlenül nemcsak orosz katonák, hanem civilek halálához is vezet”.

Putyin pedig többször hangsúlyozta, hogy nem tűri tovább az orosz emberek megölését. Ha a Nyugat továbbra is szállít fegyvereket, feltehetően olyanokat is, amelyek nagy távolságokra képesek tüzelni, akkor Ukrajna is tüzelni fog orosz területre. Ez lenne a következő fokozata az eszkalációnak.

Milyen sokáig fog tartani?

Vajon Oroszország felveszi a kesztyűt, és agresszívan hadat üzen Németországnak? Most már bármi lehetséges.

Vagy már háborúban állunk, csak még nem tudunk róla, ebben a pillanatban?

Scholz kancellár korábban beszédében megnyugtatta a polgárokat: “Bízzanak bennem! Bízzanak a német kormányban!”
Az európai emberek az elmúlt években látták, hogy ez a bizalom mennyire jogos volt….

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hangsúlyozta, hogy a tankszállítások politikailag rendkívül veszélyesek, ugyanakkor katonailag haszontalanok. A győzelemben bízva és harcra készen azt mondta: “Ezek a tankok ugyanúgy égni fognak, mint a többi”.

Németország csatatérré válik

Németországban a vezetés háborút akar. A média ostoroz, a politikusok szállítanak, az USA tapsol. Ukrajnában proxy háború dúl.
Közép-Európát és Németországot ez azzal fenyegeti, hogy csatatérré válik.

______________________________________________________________________________________________________________

Az AUF1 alapnyilatkozata

Az AUF1 médiacsoportként hangsúlyozzuk azt, amit már az ukrajnai háború kitörésekor, egy évvel ezelőtt világossá tettünk:

Európának sem Ukrajna, sem Oroszország oldalán nem kell beavatkoznia a háborúba.

Európának a harmadik pozíciót kell választania: Szabadságot és szuverenitást Európának! De ezt az álláspontot belülről támadják a leghevesebben. A véleményformáló rendszermédia és a kormánypárti politikusok háborút akarnak. És ha Oroszország elveszti a józanságát, vagy a háborúpártiak kerekednek felül, akkor meg fogják kapni. Az emberek tehetetlenül és megdöbbenve nézik, ahogy olyan dolgok történnek, amelyeket mindig is lehetetlennek hittek.

Jelenleg bármi lehetséges. Vagy ahogy az orosz nagykövet ma a tankszállítások alkalmával mondta:  “A vörös vonalak így a múlté”.

Forrás: AUF1.info