Sorozatunk utolsó része arról, hogy mit tegyünk a túlélés érdekében.

Az élelmiszer-rendszerek és pénzügyek ellenőrzött bontása

Ezen a ponton fontos megérteni, hogy a The Great Reset nemcsak a finanszírozás ellenőrzött lerombolását foglalja magában, hanem az élelmiszerrendszerünk ellenőrzött lebontását is. Végül is, aki az ételt irányítja, valóban irányítja a világot. Ahogy Kit Knightly elmagyarázta az Off-Guardianben:

‘Az élelmiszerválság korai szakaszában vagyunk. A sajtó évek óta ezt jósolja, de eddig mindig úgy tűnt, hogy ez nem más, mint félelemkeltés, amelynek célja az emberek aggodalma vagy elterelése. Azonban a jelek azt mutatják, hogy, Joe Biden-t idézve, ezúttal ‘valódi lesz’.

Senki sem tudja, milyen rossz lehet, kivéve azokat az embereket, akik létrehozzák. Mivel a bizonyítékok elég egyértelműek arra, hogy szándékosan és hidegvérrel hozzák létre… Oroszország ‘különleges művelete’ Ukrajnában hajtotta fel az alapvető élelmiszerek, a búza és a napraforgóolaj, valamint a műtrágya árát.

A hirtelen ‘madárinfluenza-járvány’ felhajtja a baromfi és a tojás árát. Az olaj szárnyaló ára felhajtja az élelmiszerosztás költségeit. A fiat valuta hatalmas beáramlása által okozott infláció azt jelenti, hogy a családok több pénzt költenek kevesebb élelmiszerre. És mivel mindezek történnek, ezért az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság (és talán mások is, nem tudjuk) szó szerint fizetnek a gazdáknak, hogy ne gazdálkodjanak…

Ahogyan a Covid ‘világjárvány’ is rávilágított ‘a multilaterális rendszer gyengeségeire’, úgy ez az élelmiszerválság is meg fogja mutatni, hogy ‘instabil élelmiszer-rendszereink reformra szorulnak’, és biztosítanunk kell ‘élelmezés-biztonságunkat’…, és van vagy ezer variáció erre a témára …

Egy tavaly júliusi interjúban Ruth Richardson, a Global Alliance for the Future of Food civil szervezet ügyvezető igazgatója szó szerint azt mondta: ‘Domináns élelmiszer-rendszerünket le kell bontani és újjá kell építeni’ …

George Monbiot, ahogyan azt két héttel ezelőtt a Guardianben megírta, mint a mélyállami tervek szakértője, a védjegyének számító finomkodás nélkül kijelenti: ‘A bankok 2008-ban összeomlottak – és az élelmiszer-rendszerünk is ugyanezt fogja tenni… A rendszernek meg kell változnia.«’

Szóval, milyen élelmiszerrendszert álmodik meg a globalista cabal? Nos, a Világgazdasági Fórum évek óta beszél erről, így nem nehéz kitalálni, hogy mibe akarnak átvinni minket.

Az egyik legfontosabb változás az lesz, hogy a valódi húsról áttérünk a szabadalmaztatható, laboratóriumban termesztett húsokra. Azt is szorgalmazták, hogy bogarakat, gyomokat és génszerkesztett ételeket együnk.

‘A nemzetek feletti vállalatok, amelyek nyeresége nagyobb, mint egyes nemzetek költségvetése, szénlábnyomkövető alkalmazásokat fejlesztenek, amelyek megjutalmazzák az embereket azért, hogy ‘helyes döntéseket hoznak. Ezt könnyen fel lehetne használni az élelmiszerekre,«’ – teszi hozzá Knightly.

‘A játék egyértelmű: Jelenleg arra készülnek, hogy lebontsák az összes régi élelmiszer-rendszerünket, azzal a kimondott céllal, hogy jobban építsük fel őket. Persze ez nekik jobb, nem nekünk.’

Most van itt az ideje a felkészülésnek

Még ha nem is gondolja, hogy a legrosszabb forgatókönyvek válnak valóra, arra buzdítom, hogy készüljön fel legalább egy kis fájdalomra. Talán az élelmiszerhiányból nem lesz teljes éhínség, de ez is bekövetkezhet. Legalább néhány hónapnyi extra élelmiszer tárolását fontolja meg a családja számára, mivel az árak a közeljövőben csak emelkedni fognak, és/vagy kezdjenek el saját ételeket termeszteni.

Hasonlóképpen, függetlenül attól, hogy a gazdasági összeomlás végül kemény vagy puha lesz-e, készüljön fel az esetleges pénzügyi nehézségekre. A fizikai nemesfémek vásárlása lehet az egyik védekező stratégia, mivel segíthet megvédeni a valuta leértékelését. A reáleszközökbe, például a földbe történő befektetés egy másik megoldás lehet.

Nehéz megbízható ajánlásokat tenni, mivel mindenki stratégiája a személyes helyzetétől függ, ezért szánjon egy kis időt arra, hogy átgondolja a dolgokat. Ha nem tesz semmit a veszteségei ellensúlyozására, akkor egy nap arra ébredhet, hogy semmije sem maradt – pontosan ez az, amiről a Világgazdasági Fórum kijelentette, hogy mindez a mi sorsunk lesz.

Forrás: Pest Megyei Magazin