Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

Nem sokáig ünnepelheti az olasz nemzeti tábor a választási győzelmét, a globalisták gyorsan értésre adták, hogy nem tűrik az önállóskodást, holmi patrióta szempontok érvényesítését.

Ursula von der Leyen már a voksolás előtt nyíltan megfenyegette az olaszokat, amikor az amerikai Princeton Egyetemen tartott előadásán egy hallgatói kérdésre válaszolva szó szerint azt mondta: „Figyelemmel kísérjük az olasz választásokat, és meglátjuk a választások eredményét, „szóval meglátjuk, ha a dolgok egy nehéz irányba mennek, én már beszéltem Magyarországról és Lengyelországról, vannak eszközeink.”

Tehát az Európai Bizottság elnöke megüzente Itáliának, hogy a jobboldal választási győzelme esetén könnyen a magyarok és a lengyelek sorsára juthatnak, vagyis politikai alapon, egyébként indokolatlan jogállamisági eljárásokat indítanak ellenük, majd pedig visszatartják a nekik járó uniós pénzeket.

Most pedig az olasz patrióták győzelme után egy másik globalista német politikus üzent Meloni asszonynak és leendő kormányának. Manfred Weber az Európai Néppárt (EPP) elnöke furcsa módon egyébként azért kényszerült védekezni, mert az olasz választási kampányban Silvio Berlusconit és a Forza Italia nevű pártot támogatta, mivel ők is tagjai az EPP-nek.
De a veterán olasz politikus pártja koalícióban indult a Salvini vezette Ligával és Giorgia Meloni Olasz Testvérek nevű formációjával, ezért még a német CSU-beli párttársai is nekiestek Webernek, mondván, nem egy bocsánatos bűn »bakot tartani« a szélsőséges nacionalistáknak.

Erre Weber – akit sok mindennek lehet nevezni, de nemzetinek és konzervatívnak biztosan nem – gyorsan bizonygatni kezdte, hogy ő is harcol a „szélsőjobboldal” ellen. De hozzátette:

„Olaszország, az Olaszország”.

Aztán következett a kulcsmondat:

„Meloni tudja, hogy akkor kapja meg Olaszország az uniós újjáépítési forrásokat, ha Mario Draghi – távozó olasz kormányfő – reformjait valósítja meg.”

Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a globalisták forgatókönyve szerint kell folytatni Olaszország átalakítását, ellenkező esetben az új kormány pórul jár, hasonlóan hozzánk és a lengyelekhez.

Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia; ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

Draghi a nemzetközi pénzügyi elit egyik megbízható kádere, elég ha csak arra utalok, hogy nyolc évig az Európai Központi Bank elnöke volt, azt megelőzően pedig hosszú időt töltött az egyik legbefolyásosabb globalista pénzügyi központnál, a Goldman Sachsnál.
Csak érzékeltetésképpen: a Goldman Sachsot Matt Taibbinek a The Great American Bubble Machine, azaz a Nagy amerikai buborékgyár című híres Rolling Stone-ban megjelent cikke után csak vámpírpolipnak csúfolnak az Egyesült Államokban. A cég, amelyik mindenhol jelen van, minden politikai rendszerben befolyásos, és szinte mindig a saját előnyére.
A világ legbefolyásosabb pénzügyminiszterei, jegybankárai és a nemzetközi pénzügyi szervezetek vezetői jönnek a Goldman Sachstól. Sok piaci manipulációban ott vannak a csápjai a nagy gazdasági világválság óta.

Ezek után el lehet képzelni, mit jelentene Olaszországnak, ha Draghi úr reformjait vinnék végig Meloniék. Bízom benne, hogy ezt a verziót kapásból elutasítják az „olasz testvérek” és Salviniék.

Forrás: Bekezdések/Facebook