Igazán figyelemreméltó fotók járták be a Mainstream médiát tegnap, melyekből megtudhattuk, hogy biza puccos buli volt minap, ugyanis ünnepeltek a GREAT RESET népirtásra szakosodott akasztófáravalói.

„Idén 16. alkalommal rendezték meg TIME100-gálát, amelyen az amerikai magazin a világ legbefolyásosabb személyeit tartalmazó listáját ünnepli. Az eseményre 2022. június 8-án került sor a New York-i Jazz at Lincoln Center otthonában, a Frederick P. Rose Hallban.

Az évente megrendezett esemény 2021-ben különleges alkalom lehetett az itthoniak számára, mivel Karikó Katalin biokémikus akkor szintén szerepelt az év legfontosabb innovátorainak listáján, hiszen munkásságának köszönhetően nagy mértékben hozzájárult a Covid–19 elleni vakcina kifejlesztéséhez. A magyar kutatónő idén is részt vett a rangos rendezvényen, tekintve hogy az elmúlt időszakban is számos hazai és nemzetközi elismerésben részesült.”– írja az Index.

Bors nevű magyarországi pletykalap meg egyenesen elrázta örömében a …tollát…a jeles eseménytől, ugyanis ezt írják: „KARIKÓ KATALIN BILL GATESSZEL MULATOTT !”…Bizony! Bill Gates-szel! Mulatott. Mulattak ezek, na! Magával az önjelölt vakcina-apostollal, akinek az ég egy világon semmilyen orvosi, virológiai vagy gyógyszerészeti  végzettsége nincs, mégis ő lett a GREAT RESET háborús bűnösöket és tömegyilkosokat tömorítő csapatának koronázatlan vakcina-szakértője. Hogy milyen alapon az persze nem derült ki mindezidáig, ugyanis a Bill fiúnak, vagy az annak látszó valakinek, ismeretlen eredetű tárgynak semmilyen  végzettsége nincs ahhoz, hogy bármilyen oltásról nyilatkozzon, ezeket reklámozza NINCS, tehát mint ilyen egész egyszerűen bűncselekményt követ el, egy olyan ördögi korszakban, fejre állt világban, amikor igazi orvosokat és kutatókat hallgattattak el és lehetetlenítettek el, akik valóban értették, értik  az orvoslást, sőt jártasak a virológiában és a vakcinában.

Ami meg ezt a Karikó Katalin néven jegyzett férfias jellegű fehérnépet illeti, szerintem őt nevezzük inkább a magyar kormányt ellenőrző gyógyszer- és titkosügynöknek semmint zseniális tudósnak. Hiába ugyanis az erőlködés, hogy felépítsék ezt az mRNS-életmentő vakcina féle tündérmesét, melyről hamarabb forgattak Hollywoodi „érzékenyítő”horrort, mint ahogy ráengedték az emberiségre, Karikó asszonyság nem egy zseniális tudós, hanem egy beszervezett titkos ügynök, a gyógyszerforgalmazók beépített embere, akinek nem  a dicsőítő címlapokon volna a helye, hanem  egy emberjogi vagy egy hadbíróság előtt. No, de ami késik, bízzunk benne, hogy nem múlik. Mellékelek ide pár cikket, hogy az Olvasó esetleg olvasgasson utána, ki is ez a némber valójában, akiből itt zseniális, embermegmentő feltalálót akarnak hazudni a világ színe előtt.

Írta is a pletykalap, hogy maga Bill Gates, a nagy vakcina-sarlatán  is   elcseppenve és elismerően nyilatkozott Karikóné  csodálatos  mRNS féle kísérleti trutyijáról, a Pfizer BioNtech COVID szérumáról.

Van itt persze pár szépséghiba. Karikó Katalin nem találta fel az mRNS féle védőoltást. Mondhatni idegen tollakkal ékeskedik, erről a mellékelt linkekben olvasni lehet.

De, ha véletlenül bármit is feltalált volna, a nagy Billi gyereknek  ehhez nem sok szakértelme lenne, ugyanis ő a számítógép programok vírusaival foglalkozik, és bármilyen fájdalmas tény számára az emberek nem számítógép programok, még nem biorobotok, akiket vírusirtókkal lehessen megreparálni.

Nézem ezeket a több mint ördögi, parasztvakító fotókat a Mainstream médiában és az ezekből tallózó, nyáladzó magyarországi covid-sajtóban.

Igaziból régóta szeretnék egy interjút én is ezzel a Karikó Katalinnal, de úgy látszik csak a beszervezett házi újságíróknak nyilatkozik…

Pedig lenne néhány szakmába vágó kérdésem.

Kíváncsi lennék, mi a véleménye arról az USA-ban hivatalosan elismert dokumentációról, melyben felsorolják azt az 1291 veszélyes mellékhatást, mely a Pfizer kísérleti mRNS szérumának lehetséges és az oltottak elől eltitkolt következménye?

A LENTI LINKRE KATTINTVA BÁRKI ELOLVASHATJA MILYEN MELLÉKHATÁSOKAT TITKOLTAK EL A KÍSÉRLETI MAJMOKNAK BEFOGOTT EMBEREK ELŐL A COVID-TERRORISTÁK: 

Pfizer-Cumulative-Analysis-of-Post-authorization-Adverse-Event-Reports

Megkérdezném Karikó Katalintól azt is, hogy esetleg ha nem, is mint titkos- vagy gyógyszerügynök, de mint valaha orvoslást tanult ember emlékszik még  az emberkísérletekre vonatkozó nemzetközi szabályokra? Mert ha igen, akkor tudnia kell, hogy amit elkövettek az emberiség ellen, az súlyos bűncselekmény! Tudnia kell, hogy valamennyi vakcina központ illegálisan működött, működik és tudnia kell, hogy kísérleti szakaszban levő gyógyszerrel vagy oltással senkit nem lehet szankciókkal kényszerítve bevonni egy gyógyszerkísérletbe! Sok mindenről tudnia kell és szerintem tud is…

De én bízom abban, hogy ezeket a kérdéseket, ha nem is egy interjúban, de egy emberjogi vagy hadbíróság előtt felfogják még tenni neki is.

Szóval boszorkányszombatot ültek a Gonosz katonái New Yorkban. Mint a magyar pletykalapocska megírta, a sátánfajzatok mulattak is.

Mulattak hát, ahogy mulattak végig a félrevezetett emberiségen, a felforgatott társadalmon, a covid-protokollal legyilkolt, vagy a védőoltásnak hazudott  kísérleti cuccal beinjekciózott  milliónyi ártatlan emberen … Ők most mulattak… Mulathattak is… Jó munkát végeztek.

DE remélhetően lesznek olyan hasonlóan nagyszabású „összejövetelek” nemsokára, ahol mind feleletet fognak adni a felvetődő kérdésekre és felelni is fognak ezekért! Mert az Isten teremtette ember nem azért van ezen a Földön, hogy efféle sátánista szörnyetegek, globalista szolgák megcsúfolják és kiirtsák őket és ezzel szembemenjenek magával Istennel és a Genézisszel is.

Ja, ha valaki találkozik a Bill Gates nevezetű gnómmal, üzenem, hogy kár erőlködni Billi fiú, ugyanis aki az Ember genetikai programját „megírta” megalkotta, az lényegesen nagyobb és okosabb, mint te vagy ördögi társaid… És úgy vélem, nagyon nem tetszik neki, hogy bele akartok kontárkodni a dolgába!

L.Szőke Mária/Informatia Libera