A Világgazdasági Fórum (WEF) többször is bebizonyította, hogy fenyegetést jelent az Amerikai Egyesült Államok köztársaságára és az egyes nemzetek szuverenitására szerte a világon.

Ezek, a “globális elit” évente találkoznak, hogy megvitassák a lakosság megfigyelésének, manipulálásának és ellenőrzésének módjait, miközben megfosztják az egyéneket jogaiktól.
A WEF propagandáját az üzleti kapcsolatok szélesebb spektrumában terjeszti szerte a világon.
A WEF résztvevőinek listáján politikai bennfentesek, vezérigazgatók, bankárok, marketingigazgatók és kiadók szerepelnek a legdominánsabb vállalatok és médiaorgánumok közül. Ezekből a találkozókból a globális elit azt tervezi, hogy konkrét üzeneteket inspirál és tömegbefolyásolási pszichózisra buzdít, hogy olyan politikákat hajthassanak végre, amelyeket felhasználnak társadalmi kísérleteikre.
Ezeknek a milliárdosoknak a pénz már nem tényező, így a hatalom és az irányítás lesz a középpontjuk. Hangosan beszélnek arról, hogy a demokráciákat átformálják egy globális kormány megalakítására. Nyíltan törekednek a média, a tudomány és a technológia feletti teljes ellenőrzésre, hogy előmozdítsák napirendjüket.

A WEF arra törekszik, hogy megszilárdítsa a hatalmat a gonosztevők kezébe, és az egyéneket védtelenné és gyengévé tegye

A globális elit és a radikális baloldal jelenleg két jelentős fronton próbálja megvalósítani ezt a célkitűzést.
Jelenleg kétségbeesetten próbálják elvenni a test autonómiájához és az önvédelemhez kapcsolható jogokat. A javasolt szerződések értelmében a kormányok kénytelenek lennének átadni szuverenitásukat az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO), mozgásteret adva Bill Gatesnek, hogy felfüggessze az egyéni jogokat.
Ez magában foglalja egy állandó orvosi rendőrség állam létrehozását, kontaktkövető egységekkel.
Ezek a “közegészségügyi” egységek felfüggesztenék az egyének elidegeníthetetlen jogait, és kényszeres fogva tartásnak, családelkülönítésnek, kötelező testi követelményeknek, letartóztatásnak és injekcióknak vetnék alá őket.

Mindez jelenleg különböző formákban és formákban zajlik, de a WEF ezt a hatalmat olyan globális intézményekbe kívánja megszilárdítani, amelyek jelentést tesznek nekik. Hasonlóképpen, a baloldal és a WEF korlátozni akarja az önvédelmi jogokat, és több hatalmat akar adni azoknak a kormányoknak, akik már így is visszaélnek a hatalmukkal.

Ebben a csatában megpróbálnak ártatlan embereket felelősségre vonni bűncselekményekért, miközben további védtelenségnek teszik ki őket, ami a hatalom durvább formáit fogja előidézni.
Ennek a hatalomkoncentrációnak az élharcosa a WEF alapítója, Klaus Schwab. 2010-ben “Globális újratervezés” címmel számolt be, amely kimondja, hogy a globalizált világot legjobban “multinacionális vállalatok, kormányok (többek között az ENSZ-rendszeren keresztül) és egyes civil társadalmi szervezetek önválogatott koalíciója irányítja a legjobban.”
Schwab nyilvánvalóan kigúnyolja a demokráciát, és azt mondta, hogy a választott kormányok már nem “a világ színpadának túlnyomóan domináns szereplői”. Azt írta, hogy “eljött az ideje a nemzetközi kormányzás új érdekeltségű paradigmájának”.
Az igazi átalakítást a WEF hajtja majd végre, mivel a globális elit további ellenőrzést és hatalmat keres több kormány felett.

A WEF arra törekszik, hogy “behatoljon” a kormányokba, elmékbe, szervekbe az abszolút ellenőrzés érdekében

A Harvard John F. Kennedy Kormányzati Iskolájában 2017-ben tartott beszédéből Klaus Schwab azt mondta: “Amire nagyon büszkék vagyunk, az az, hogy a WEF fiatal globális vezetőivel behatolunk az országok globális kabinetjébe … mint Trudeau.”
“Tegnap tehát Trudeau miniszterelnök úr fogadásán voltam, és tudom, hogy kabinetjének fele, vagy kabinetjének akár több mint fele valójában a Világgazdasági Fórum fiatal globális vezetői. (…)
Ez igaz Argentínára és Franciaországra is, az elnökkel – egy fiatal globális vezetővel.”
Ezek a gonosz rendszerek és bábozások nyilvánvalóak, mivel Justin Trudeau kanadai miniszterelnök gyáva cselekedeteit a világ láthatja. Miután megragadta az egyének testi autonómiájához való jogát, és erőszakkal népirtó orvosi kísérleteket kényszerített a lakosságra, Trudeau jelenleg felfüggeszti a lőfegyverek tulajdonjogát egész Kanadában, annak a globális kísérletnek a részeként, hogy megfosszák az egyéneket alapvető, önvédelmi jogaiktól.

Klaus Schwab Kanadában jár, mivel “behatol” az ottani kormányba, és abszolút alávetettséget parancsol a kanadai népre. Schwab és a WEF elit többi tagja számára minden a “behatolásról” szól. Olyan propagandával akarnak behatolni az elmékbe, amelynek célja a rabszolgaság és az ellenőrzés. Be akarnak hatolni a tudományos folyóiratokba, a közösségi média algoritmusaiba és az iskolai tantervekbe, hogy generációs és intézményi engedelmességet követeljenek sátáni terveiknek. Át akarnak hatolni a kormányokon, a kabineteken és a szavazási rendszereken, hogy egész országokat és alapvető elveket manipuláljanak.
Kísérleti injekciókkal, és nyomkövető rendszerekkel akarnak behatolni az emberekbe, hogy megvalósítsák az orvosi nemi erőszak, a megfigyelés és az elnéptelenedés rendszerét. Át akarnak hatolni és szét akarják törni a családi egységet, hogy az elkövetkező évtizedekben függővé tegyék az embereket a globális ellenőrzési rendszerektől. 

A források a következők: VigilantCitizen.com NaturalNews.com