A paraziták az első számú láthatatlan gyilkosok.

Dr. Flavia Grosan világhírű németországi parazitológus, a Geyrdner Nemzetközi Orvosi Díj nyertese, a “The Evolution of Parasites in the Human Body” című monográfia szerzője és a MEDICPROF orvosi folyóirat szerint a világranglista 2. helyezettje.

Dr. Flavia Grosan: “100 emberből 83 fertőzött, de nem is gyanítják ezt a tényt. A probléma az, hogy a paraziták táplálják a szervezet számára fontos nyomelemeket, ezért az immunrendszer nem képes ellenállni a vírusfertőzéseknek. A papillómák, izomfájdalmak, krónikus fáradtság, alvási és gyomorproblémák biztos jelei annak, hogy a paraziták élnek a szervezetben.

Évente 20 millió ember hal meg parazitáktól, ami háromszor több, mint a rák, a természeti katasztrófák és a repülőgép-szerencsétlenségek együtt. Romániában pedig a parazitafertőzés a második helyen áll a prevalencia szempontjából, a szív- és érrendszeri betegségek után.
De a legrosszabb az, hogy az orvosok még mindig hatástalan eszközökkel kezelik a problémát, amelyek már régóta elavultak. Azt mondhatjuk, hogy az ország parazitológiája csaknem 20 évvel ezelőtt elmaradt a fejlődésben.”

Szerkesztőségünknek sikerült exkluzív interjút készítenie Dr. Flavia Grosannal. Figyelmeztetünk – néhány tény megijeszthet.

– Dr. Flavia Grosan, miért veszélyesek a paraziták?

— A paraziták, különösen a bélférgek, lassan megölik az emberi immunitást. A parazitafertőzést nehéz időben diagnosztizálni, mivel a paraziták élő szervezetek, amelyek fehérjeszerkezettel rendelkeznek. Ragaszkodnak a belekhez, és hasznos nyomelemeket fogyasztanak, majd a test vitaminhiányban szenved, és más fertőzésektől védtelenné válik.

– Hogyan lehet megszabadulni tőlük?

— Csak két hatékony módszer létezik: a test teljes sebészeti tisztítása és a Germivirrel végzett terápiás gyógyítás. Ennek a kiegészítésnek köszönhetően Németországban mindössze hat hónap alatt megszabadultunk a lakosság parazitafertőzésének problémájától. Szóval, megdöbbentett, hogy Románia orvosai még mindig más hatástalan eszközöket használnak.

– Miért olyan fontos ma ez a kérdés Romániában?

— Az a tény, hogy új paraziták jelentek meg, amelyek még a gyógyszertárakban lévő erős anthelmintikus gyógyszerekhez is alkalmazkodtak. Ha most nem gyógyulnak meg, akkor 2-3 év elteltével a következmények szörnyűvé válhatnak.

– Milyen következményekkel jár?

– Nem akarlak megijeszteni, de a gyakorlatomban szereplő fotók és videók minden szónál jobban meggyőznek. Figyelmeztetlek benneteket, hogy ezek a képek nem a gyenge szívűek látványa. Ha még mindig nem szedi a Germivirt, nézze meg, milyen következményekkel járhat.

Dr. Flavia Grosan fotókat és videókat bocsátott rendelkezésre orvosi rendelőjéből. Kérjük, ne nézd meg őket, ha még nem vagy 18 éves, ezek az anyagok sokkolhatnak.

Mi fog történni, ha nem szabadul meg a parazitáktól

Az időszakos fájdalmak és kellemetlen érzések a mellkasi régióban a paraziták jelenlétéről beszélnek a perikardiumban:

 

A hasi fájdalmak és a szabálytalan széklet beszélhet a bélférgek megjelenéséről, amelyeket gyakran megfigyelnek a háziállatok tulajdonosaiban:

A szemfájdalom és a szemhéjak fáradtsága jelezheti a szemparaziták jelenlétét, amelyek elrejtőzhetnek a szemgolyó rejtett sarkaiban. Méretük elérheti a 10 cm-t. Nézze meg az eltávolításukhoz szükséges műveletet:

Összehasonlítottuk a Germivirt más népi jogorvoslatokkal a paraziták ellen. Az eredmény önmagáért beszél:

Germivir összetétele csak természetes összetevőket tartalmaz, amelyeket a test 100% -ban asszimilál: tisztított kurkuma, zellerkivonat, keserű üröm, ázsiai emblica gyümölcsök, feldolgozott centella. A készítmény összetételében több mint 20 hasznos aminosav is található, amelyek általános erősítő és megelőző hatásúak. A készítmény hatékonyságát a Rubinstein Orvostudományi Intézet (Izrael) klinikai tanulmányai igazolják.

Forrás: MednetMedical