Iráni születésű publicista készíti fel vesztükre a németeket.

Az iráni származású publicista, Behzad Karim Khani azt helyezi kilátásba, hogy a “biogermánok” állítólag megérdemelten elveszítik az ellenőrzést saját országuk felett. Az őshonos lakosság egyre inkább kihal. A szövetségi köztársaság örökösei a migránsok.

A szilveszteri zavargások után Behzad Karim Khani publicista felszólított, hogy hagyjuk el a külföldi származású, integrálódni nem hajlandó fiatalokról szóló vitákat. “Itt vagyunk. Nemcsak a nyugdíjalapjaitokért, hanem azért, mert gondoskodunk arról, hogy az árja rémálom soha ne váljon valósággá ebben az országban” – írta a Berliner Zeitungban magára és más migránsokra utalva.

A külföldiekkel ellentétben a “bio-németek” valóban elhagyták a Szövetségi Köztársaságot. Demográfiai okokból. “Ők kihalnak, és az országnak a következő 15 évben körülbelül 400 000 új munkavállalóra van szüksége, ez évente körülbelül egymillió bevándorlót jelent. Valószínűleg mi, migránsok fogjuk örökölni ezt az országot” – foglalta össze Khani Németország jövőjét.

“Az arabok a zsidók bosszúja a németek ellen”.

Azt mondta, hogy most már egyszer meg kell fontolni, hogy ki tartozik kinek, és kinek kell kivel beszélnie. “Furcsa dolgok történnek akkor is, amikor szinte az egész értelmiséget elgázosítják, lelövik vagy száműzik. És az elvesztett háború után egyszerű munkásokra van szükség. Olyan embereket, akiket be lehet vonni, hogy újjáépítsék azokat a romhalmokat, amelyek tegnapig Berlin, Drezda vagy Köln voltak.”

Azok, akik a “faji tisztaság” eszméjén alapuló világháborút szítanak, a vereség után néha kénytelenek bevándorlóországgá válni. Egy izraeli barátja egyszer azt mondta neki: “Az arabok a zsidók bosszúja a németek ellen” – vallotta a publicista.

Khani: Németországnak van mit bepótolnia a múlt feldolgozásában

Ki hibáztatná a bevándorlókat, hogy nem bíznak a németekben – vetette fel. Németország történelme miatt sokan nem szívesen azonosulnak ezzel a társadalommal.

Németország nem hajlandó vállalni a felelősségét. Például a saját “gyarmati örökségéért”. A nemzetiszocialista korszakkal kapcsolatos, állítólag sikeres múltfeldolgozás képmutató. Végül is sem a zsinagógák, sem a zsidó iskolák nem tudtak rendőri védelem nélkül boldogulni.

Izrael egy jobboldali apartheid állammá fejlődik

Khani tovább ment Izrael ellen. “Német lelkesedés és támogatás van egy olyan állam iránt”, amely állítólag apartheidet gyakorol az általa megszállt területeken, és egyre inkább “jobboldali és szélsőséges”. Néhányan, akik Izraelből menekültek el, most a berlini Sonnenallee-n élnek, ahol szilveszterkor erőszakos zavargások voltak.

Forrás: Junge Freiheit