A COVIDIÓTA orvosok díszpéldánya: hiába nincs már rég „vészhelyzet” az ablakon keresztül „távvizsgálja” pácienseit egy erdélyi háziorvos, mert retteg, hogy elkap tőlük valamit – Feljelentették!

A világra szabadított COVID-terrorizmus alapjaiban átírta, felforgatta az egész egészségügyi rendszert világszerte, beleértve az orvosok szerepét is.

Ki ne emlékezne arra a periódusra, maikor a háziorvosok nem voltak halandóak megvizsgálni a betegeket, mivel a parancsba kiadott, globális COVID-protokoll megtiltotta ezt nekik. És ez a protokoll felülírta magát a hippokratészi esküt vagy az orvosi lelkiismeretet is a legtöbb esetben.

Tehát a háziorvosok nem vizsgálhatták meg a hozzájuk forduló pácienseket, hanem a parancs szerint tesztelésre küldték vagy éppenséggel sorsára hagyták betegségével, bajával.

Ezt a jelenséget és a modern orvostársadalom  ezen pszichózisát hosszú oldalakon lehet és nyilván kell is még elemezni, ebben a rövid cikkben azonban csak egyetlen furcsa jelenségre mutatok rá, azokra a háziorvosokra, akik annyira belejöttek a  sarlatánokat,kuruzslókat is  leköröző „távgyógyításba” hogy a pácienseket csak telefonon „diagnosztizálták” vagy ahogy ezt a cikk főszereplője, egy romániai orvos tette, a háziorvosi rendelő ablakán át.

Ez a háziorvos, aki az erdélyi Fehér megyében praktizál, annyira megkattant a COVIDIDIOTIZMUS alatt, hogy miután a covid-kormányok megszüntették az ún. „járványügyi vészhelyzetnek” nevezett törvénytelen és minden bizonyított alapot nélkülöző intézkedést, azután sem volt hajlandó megvizsgálni normális módon a betegeket, mert attól retteg, azoktól elkap valami betegséget. (SIC!) Az orvosnő nyilván beszedett már pár Pfizert az elmebajára, de úgy látszik ez sem segített rajta.

Hihetetlen, hogy mindezt egy orvosnak nevezett egyén művelte, hosszú hónapokon át, mígnem a betegek feljelentést tettek ellene s a Fehér megyei Egészségügyi igazgatóság vizsgálatot indított a covIDiotizmusba belehülyült doktornő ellen.

A megyei egészségügyi igazgatóság és a Népegészségügyi Ellenőrző Szolgálat (SCSP)  munkatársai hétfőn, november 7 –én szúrópróba szerint kiszálltak a háziorvosi rendelőhöz, ahol tetten érték az orvosnőt azon, hogy a rendelő épülete előtt, a járdán várakozó betegeket az ablakon keresztül „vizsgálja”.

Idős emberek, vagy lázas kisgyerekekkel érkezők másfél órát ácsorogtak a novemberi hidegben az utcán, míg az elmeháborodott doktornő az ablak elé szólította és „távkezelte” őket. Sőt recepteket is írt a „távkezelés” következtében.

A román sajtóban megjelent cikkek szerint a doktornő azzal érvelt, hogy a karantén óra attól fél, hogy elkap valami kórságot a betegeitől, ezért nem is hajlandó fizikai kontaktust teremteni velük, nem vizsgálja meg őket úgy,a hogy ezt a valódi orvosi protokoll előírja. Semmi sztetoszkóp, vérnyomásmérés, kopogtatás, nyomkodás, a doktornő ugyanis mániákusan fél attól, hogy páciensei megbetegítik.

A Fehér megyei Egészségügyi Igazgatóság közleményében egyelőre annyit hozott nyilvánosságra, hogy a vizsgálat folyik és mihelyt egy konkrét határozat születik közlik azt a sajtóval.

A bizarr esetkapcsán nem is kérdés, hogy a doktornőnek komoly mentális bajai lehetnek, nyilván sok volt neki az orvosokat ért covidterrorizmus féle nyomás. Más kérdés azonban, hogy ha valaki elvégez egy orvosi egyetemet, leteszi az orvosi esküjét, sőt praktizál is utána, vajon mi az ördög történhet vele, hogy ennyire elborul az agya és így nem meri pácienseit megvizsgálni egy ismeretlen kórságtól rettegve?

És persze nyitott a kérdés mai napig, hogy a COVID-protokoll kiadta parancs szerint, mikor a háziorvosoknak megtiltották a betegek szabályszerű ellátását, megvizsgálását, hanem mindenkit a víruskimutatásra vagy diagnózis felállítására  alkalmatlan, géntechnológiai segédeszköznek számító PCR teszt fele s onnan esetleg a hazugságokra alapozott covid-statisztikákba kellett terelni, vajon hány más betegségben szenvedő ember nem kapott megfelelő ellátást, vizsgálatot  és hányan fizettek életükkel emiatt a halálkórházakba bedeportálva és „covidosnak” nyilvánítva?

Forrás: Szőke Mária Magdolna: Modern Apokrif