Útmutató a „100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” című film 2022.06.04-én sok helyszínen, egy időben történő levetítésének helyi szervezői részére a szervezés kapcsán általuk elvégzendő teendőkhöz

 

  1. Javasoljuk, hogy első lépésként vedd fel a kapcsolatot a Nexus Tv-vel a +36 70 850 8128-as telefonszámon, ahol előzetes, szóbeli tájékoztatást kaphatsz a rendezvényről és arról, hogy azon a településen, ahol vetítést szeretnél szervezni, mások elkezdték-e már a szervezést. Nagyobb településeken, vagy ha egy kisebb helyiségben nagy az érdeklődés az esemény és a film iránt, értelemszerűen, több helyszínen is meg lehet szervezni a vetítést.
  2. Töltsd ki az együttműködési megállapodást a személyes adataiddal, valamint a helység megjelölésével, ahol vetítést szeretnél szervezni, írd alá és tanúztasd le két tanúval!
  3. Töltsd ki az adatlapot, amelyen szíveskedj azt is megjelölni, hogy hány db kedvezményes árú (4.990 Ft/db helyett 3.200 Ft/db), a „100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” című filmet tartalmazó dvd-t szeretnél megrendelni a helyi rendezvényedre! A kedvezményes ár feltétele az együttműködési megállapodásnak a helyi szervező általi aláírása és a részünkre való elküldése, valamint minimum 20 db dvd egyszerre történő megrendelése. A dvd-k postaköltsége a megrendelő által fizetendő.
  4. Küldd el beszkennelve az együttműködési megállapodást és az adatlapot a producer@szovetkezettv.hu e-mail címre! Egy visszaigazoló e-mailt fogunk küldeni neked, amelyben szerepelni fog az együttműködési megállapodásod azonosítószáma.
  5. Rendeld meg a kedvezményes árú dvd-ket a dvd.trianonfilm.com/termek/dvd-100-evvel-trianon-utan/ oldalon, a megjegyzés mezőbe pedig írd be az együttműködési megállapodásod azonosítószámát! A kedvezményes árú dvd-k megrendelésének legvégső határideje 2022. május 15.
  6. Fizesd be a megrendelt dvd-k ellenértékét és a postaköltséget a megadott számlaszámra! A kedvezményes árú dvd-k ellenértékének, valamint a postaköltségnek a forgalmazó bankszámlájára való beérkezése legvégső határideje 2022. május 15.
  7. A megrendelt dvd-ket postán fogjuk elküldeni a részedre. Tekintettel a nagyszámú megrendelésekre, a dvd-k postára adásának a határideje a megrendt dvd-k ellenértéke beérkezésének napjától számított 2 hét.
  8. Miután megállapodtál az általad szervezendő vetítés helyszínéül szolgáló ingatlan tulajdonosával vagy üzemeltetőjével arról, hogy 2022. június 4-én rendelkezésre bocsátja a helyszínt a vetítéshez, küldd el a helyszín pontos címét, a rendezvény kezdetének időpontját, valamint a belépőjegy árának összegét (ha van) a producer@szovetkezettv.hu e-mail címre, és mi megjelenítjük ezeket az adatokat, valamint a nevedet és az elérhetőségedet a helyi rendezvények térképén.
  9. Figyeld a Nexus Tv honlapját, mert ott letölthető kommunikációs anyagokat fogunk közzétenni, amelyeket felhasználhatsz majd arra, hogy minél több nézőt toborozz a helyi vetítésre!
  10. Ha valamilyen különleges ötleted van arra, hogy hogyan népszerűsítsd az általad szervezendő helyi rendezvényt vagy általában a rendezvényt, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, és ha szerintünk is jó az elgondolás, akkor egy rövid műsort készíthet veled a Nexus Tv.