TÁJÉKOZTATÓ

Útmutató a

„100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” című film 2022.06.04-én

sok helyszínen,

egy időben történő levetítésének helyi szervezői részére

a szervezés kapcsán általuk elvégzendő teendőkhöz

 

  1. Kérjük, hogy első lépésként vedd fel a kapcsolatot a Nexus Tv-vel a +36 70 850 8128-as telefonszámon, ahol előzetes, szóbeli tájékoztatást kaphatsz a rendezvényről és arról, hogy azon a településen, ahol a vetítést szeretnéd megrendezni, másoknak vannak-e hasonló terveik, és ha igen, milyen helyszínen. Ha úgy döntesz, hogy te is szerveznél vetítést, add meg nekünk az e-mail címed, és mi elküldjük neked a részletes feltételeket tartalmazó, helyi szervezői nyilatkozatot, valamint az általad kitöltendő adatlapot, amelyen a helyi rendezvényről szóló információk tüntetendőek fel.
  2. Töltsd ki a helyi szervezői nyilatkozatot és írd alá!
  3. Töltsd ki az adatlapot, és szíveskedj azt is megjelölni rajta, hogy hány db kedvezményes árú (4.990 Ft/db helyett 3.200 Ft/db), a „100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” című filmet tartalmazó dvd-t szeretnél megrendelni a helyi rendezvényedre! A kedvezményes ár feltétele a helyi szervezői nyilatkozatnak a helyi szervező általi aláírása és a részünkre való elküldése, valamint minimum 20 db dvd egyszerre történő megrendelése, amelyeket a helyi szervező magasabb áron továbbértékesíthet. A minimum 20 db-ra szóló dvd-megrendelés mellé egy további, ingyenes példányt küldünk a helyi szervező részére, amelyről lejátszhatja a rendezvény napján a filmet. A dvd-k postaköltsége a megrendelő által fizetendő.
  4. Küldd el beszkennelve a nyilatkozatot és az adatlapot a producer@szovetkezettv.hu e-mail címre! Egy visszaigazoló e-mailt fogunk küldeni neked, amelyben szerepelni fog a nyilatkozatod azonosítószáma, valamint küldünk neked egy jelszót, amellyel kedvezményes árú dvd-ket tudsz rendelni.
  5. A jelszó segítségével rendeld meg a kedvezményes árú dvd-ket a dvd.trianonfilm.com/termek/dvd-100-evvel-trianon-utan/ oldalon, a megjegyzés mezőbe pedig írd be a nyilatkozatod azonosítószámát! A kedvezményes árú dvd-k megrendelésének legvégső határideje 2022. május 15.
  6. Fizesd be a megrendelt dvd-k ellenértékét és a postaköltséget a megadott számlaszámra! A kedvezményes árú dvd-k ellenértékének, valamint a postaköltségnek a forgalmazó bankszámlájára való beérkezése legvégső határideje 2022. május 15.
  7. A megrendelt dvd-ket postán fogjuk elküldeni a részedre. Tekintettel a nagyszámú megrendelésekre, a dvd-k postára adásának a határideje a megrendt dvd-k ellenértéke beérkezésének napjától számított 2 hét.
  8. Miután minden részletkérdésben megállapodtál az általad szervezendő vetítés helyszínéül szolgáló ingatlan tulajdonosával vagy üzemeltetőjével, és így véglegessé vált a 2022. június 4-i helyi vetítés helyszíne, légy szíves, küldd el a helyszín pontos címét, a rendezvény kezdetének időpontját, valamint a belépőjegy árának összegét (ha van) a producer@szovetkezettv.hu e-mail címre, és mi megjelenítjük ezeket az adatokat, valamint a nevedet és az elérhetőségedet a helyi rendezvények térképén.
  9. Figyeld a Nexus Tv honlapját, mert ott letölthető kommunikációs anyagokat fogunk közzétenni, amelyeket felhasználhatsz majd arra, hogy minél több nézőt toborozz a helyi vetítésre!
  10. Ha valamilyen különleges ötleted van arra, hogy hogyan népszerűsítsd az általad szervezendő helyi rendezvényt vagy általában a rendezvényt, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, és ha szerintünk is jó az elgondolás, akkor egy rövid műsort készíthet veled a Nexus Tv.

KAPCSOLATFELVÉTEL