„100 ÉVVEL TRIANON UTÁN”

„A FILM, AMELYET MINDEN MAGYARNAK LÁTNIA KELL!”

EZÉRT JAVASOLJUK, HOGY A RENDEZVÉNYEN RÉSZTVEVŐ NÉZŐK VÁSÁROLJÁK MEG A DR. DRÁBIK JÁNOS KUTATÁSI EREDMÉNYEI ALAPJÁN KÉSZÜLT, JUHÁSZ JÁNOS ZOLTÁN ÁLTAL RENDEZETT, „100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” CÍMŰ LELEPLEZŐ DOKUMENTUMFILMET DVD-N:

A „100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” című film bemutatói után számos megkérdezett néző aposztrofálta úgy a filmet, hogy „Ezt minden magyarnak látnia kell!”. Emellett sok néző mondta azt, hogy a dokumentumfilmben lévő ismeretanyag olyan bőséges, hogy annak érdekében, hogy jobban emlékezzenek a filmben ismertetett kutatási eredményekre és azok forrásaira, többször meg kívánják nézni ezt a nagyszabású filmet, valamint szeretnék, ha a környezetükben élőkhöz is eljutnának ezek az információk, ezért megvásárolták a művet DVD-n.

Kérjük, hogy a film megtekintését követően tegyen Ön is azért, hogy a „100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” című dokumentumfilmben ismertetett, a trianoni békediktátummal kapcsolatos, eddig eltitkolt tények és bizonyítékok a magyarság minél szélesebb körében köztudomásúvá váljanak!

Addig, amíg a magyarság többsége azt sem tudja, hogy mi történt valójában „Trianonban” és kik az igazi felelősök, esélytelen a jóvátétel érdekében való közös fellépés, ezért az a kérésünk, hogy – amennyiben módjában áll – vásárolja meg ezt a leleplező dokumentumfilmet DVD-n, és vetítse azt le otthonában Ön is a rokonainak és a barátainak, vagy ajándékozza meg őket a film egy példányával.

A helyi szervezők a DVD-ből (is) származó árbevételből fedezik a rendezvény megszervezésének költségeit, ezért a vásárlással Ön az ő munkájukat is támogatja.

Köszönettel:

Országos Trianon Társaság

PROA Kulturális Alapítvány

Nexus Tv